Marko Tolić bi uskoro mogao napustiti Maksimir

 RONALD GORSIC Cropix
USKORO NAPUŠTA MAKSIMIR

Damir Krznar potvrdio interes za sjajnog veznjaka Modrih: ‘Treba nam baš takav igrač, a ugovor je tajna‘

Bivši trener Dinama je u svojem donedavnom klubu pronašao veliko pojačanje za svoj Maribor
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. kolovoz 2022. 16:28

Damir Krznar je nedavno sjeo na klupu aktualnog prvaka Slovenije Maribora. U nedjelju je, u svojem debiju, remizirao 2:2 s Celjem i zauzeo osmo mjesto do 10 nakon šest odigranih kola u novoj sezoni.

Jasno je da je Maribor u krizi, a Krznar ima težak zadatak podići ekipu i vratiti ju na sami vrh za što će mu trebati pojačanja. Jedno od pojačanja je pronašao u Dinamu. Na konferenciji za medije nakon remija s Celjem Krznar je potvrdio ono o čemu su Sportske novosti već pisale, da je Marko Tolić jako blizu dolaska u Maribor.

"Tolić je naša velika želja. Još uvijek nema službene potvrde, ali nadam se da će se taj transfer ubrzo realizirati."

Tolić bi najprije trebao doći na posudbu i to već krajem ovog tjedna, nakon što Modri odigraju uvrat s Bodo/Glimtom u playoffu Lige prvaka.

"Ugovor je tajna, ali nigdje ne stoji da Maribor neće zaradiiti na ovoj posudbi", rekao je Krznar kod kojeg Tolić nije puno igrao u Dinamu, ali ga dobro poznaje i lakše će ga uklopiti u novu ekipu.

"Treba nam takav igrač koji jako dobro dolazi u šanse iz drugog plana. S njim će se kadar obogatiti i dobit ćemo raznolikost", rekao je Krznar.

Kako smo ranije pisali, na listi za odlazak je i Danijel Štefulj, a slovenski novinari su pitali bivšeg trenera Dinama stiže li i on u Maribor. Ipak, Krznar je rekao kako ima dovoljno rješenja na poziciji lijevog beka pa Štefulj izgleda neće u Maribor.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 10:33