RONALD GORSIC Cropix
PRSTA DVA JEDNE RUKE

Dinamo prešao 30.000 članova, pa najavio veliku proslavu naslova na Trgu: ‘Vi ste sastavni dio naših uspjeha‘

Plavi su rekordan broj članova imali 1982. godine kada ih se skupilo 42.000
Piše: SNObjavljeno: 22. svibanj 2024. 14:29

S velikim ponosom vas obavještavamo kako je GNK Dinamo u srijedu, 22. svibnja, prešao brojku od 30.000 članova, stoji na stranicama Dinama.

Modri su imali neizvjesnu i napetu sezonu u kojoj su na kraju osvojili prvenstvo, a imaju priliku uloviti i dvostruku krunu ako prođu Rijeku u finalu Kupa danas u 18 sati.

"U konačnici smo ponovno pokazali kako je Dinamo vječan i jak, da ima gard šampiona, što je potvrđeno i 35. titulom prvaka u klupskoj povijesti. Uz osvojeni Superkup s početka sezone, u srijedu se s Rijekom na Rujevici borimo za trostruku krunu, a takav uspjeh, uzevši u obzir turbulentnu i izazovnu sezonu, definitivno je nešto za pamćenje, nešto što ovu sezonu u moru uspješnih i trofejnih sezona maksimirskog velikana ipak izdvaja i doista izaziva da joj nadjenemo onaj toliko često korišteni, možda i pomalo izlizani epitet - "povijesna". Upravo zbog toga, klub je odlučio da će novi naslov prvaka po prvi put nakon 2007. godine biti proslavljen u velikom stilu i na velikoj pozornici, na Trgu bana Jelačića, zajedno s navijačima i svim ljubiteljima plavog kluba, jer svi ste vi sastavni dio naših uspjeha", poručili su iz Dinama pa dodali:

"Međutim, koliko nas veseli ovaj velik i pozitivan završetak sezone u rezultatskom smislu, toliko nas veseli i činjenica da se naša plava obitelj širi, da zajednica koju tvore Dinamo i navijači, koji su sastavni dio ovog kluba, iz dana u dan jača, raste - da Zagreb ponovno živi Dinamo!"

Plavi su rekordan broj članova imali 1982. godine kada ih se skupilo 42.000. Iz Dinama priželjkuju rušenje te brojke do kraja kalendarske godine.

- GNK Dinamo klub je svojih članova i upravo u tom duhu će pokrenuti kampanju naziva „Prsta dva jedne ruke“ s ciljem povećanja članstva uz osnovnu poruku – biti navijač Dinama znači biti i član Dinama - rekao je prije desetak dana predsjednik Odbora za članove izv. prof. dr. sc. Tomislav Globan na press konferenciji nakon održavanja sjednice Izvršnog odbora GNK Dinamo na kojoj su glavne teme bile članstvo, sinergija s navijačima te strategije privlačenja novih članova i osnaživanja povezanosti između kluba i rastuće baze navijača.

"Drago nam je da prepoznajete trud kluba u svim sektorima, da cijenite naše napore i odazivate se našim kampanjama. Nadamo se da iz dana u dan dokazujemo da stojimo iza svojih riječi, da svaku izgovorenu misao potkrjepljujemo djelima. U ime svih igrača i kompletne radne zajednice Dinama - veliko Vam hvala! I znajte, ovo nije kraj - ovo je tek početak! ", poručuju iz Dinama.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
10. lipanj 2024 20:51