RONALD GORSIC Cropix
SASTAV ZA AEK

Evo koga je Bišćan poveo u Grčku: Na popisu povratnik i novo pojačanje, a ovaj je trojac ostao u Zagrebu

Jedini igrač koji u momčadi Dinama ima žuti karton je Špikić, zaradio ga je u uzvratu u Astani
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 07. kolovoz 2023. 22:17

Marko Bulat oporavio se od ozljede i vratio u konkurenciju za momčad Dinama. Bulat je izašao iz igre s problemima u dvoboju s Astanom u Zagrebu, da bi se sada ponovno stavio na raspolaganje treneru. Bišćan je u Atenu doveo 24 igrača, u odnosu na gostovanje u Kazahstanu tri su promjene.

Osim Bulata u konkurenciji su Kaneko, budući da je Japanac stekao pravo nastupa, te Gabriel Rukavina, koji je prije bio ozlijeđen. No, na listi su ponovno 24 imena, nema Menala, koji odlazi, nema ni Perkovića, koji je već duže u drugom planu kod Bišćana, ali ni Krdžalića. Je li to možda najava da će skupo plaćeni Perković negdje na posudbu ili da će ga transferirati?

Modri su u grčku prijestolnicu stigli u ponedjeljak, a trening na glavnom terenu OPAP Arene imali su zakazan za 19.30 po lokalnom vremenu. Jedini igrač koji u momčadi Dinama ima žuti karton je Špikić, zaradio ga je u uzvratu u Astani. Pravilo kaže da se pauzira nakon tri žuta kartona.

Dinamo zaslužuje respekt

Ofenzivac AEK-a, 31-godišnji Steven Zuber, smatra da je ova utakmica veliki korak za njih.

- Šansa je to da pokažemo svoj nogomet u Europi. Igrao sam s brojnim igračima iz Hrvatske, znam od njih dosta o Dinamu, koji zaslužuje veliki respekt jer je napravio ozbiljne rezultate posljednjih sezona u Europi. To će biti zanimljive utakmice.

Često zabija golove, planira li jedan i u ovom susretu?

- Kad bih mogao čitati budućnost, bilo bi lijepo. Uvijek želim dati najbolje od sebe, nekad to upali, nekad ne, ali to me ne obeshrabri pa pokušam ponovno. Tako ću ući i u ovu utakmicu i nastojati dati pogodak. Prije utakmice znam biti nervozan, ali to vrijedi samo do prvog dodira s loptom, tako će biti i ovaj put.

Linker
11. svibanj 2024 04:11