TOMISLAV KRISTO/CROPIX Cropix
PROIGRAO KADA JE TREBALO

Mislav Oršić opisao trenutak genijalnosti u Londonu, pa progovorio o Nikoli Vlašiću i njegovom komentaru

‘Bit će teško koga god da dobijemo. Nadam se da ćemo se dobro pripremiti preko zime za nove izazove‘
Piše: SNObjavljeno: 10. prosinac 2021. 16:41

U susretu posljednjeg, 6. kola H skupine Europske lige Dinamo je na gostovanju u Londonu pobijedio West Ham sa 1-0 osiguravši drugo mjesto u skupini koje vodi u play-off Europske lige. Pogodak odluke zabio je Mislav Oršić u četvrtoj minuti.

Nogometaši Dinama i prije londonskog ogleda protiv West Hama, osigurali su "europsko proljeće". Bilo je samo upitno hoće li nastaviti svoj put u Europskoj ligi ili će preseliti u Konferencijsku ligu.

Osim što je zabio fantastičan pogodak, Mislav Orišić odigrao je sjajnu utakmicu, a evo što je kazao po povratku u Zagreb.

- Mislim da smo u ovu utakmicu ušli jako motivirano baš zbog tih zadnjih rezultata koji su nas pratili u Hrvatskoj, sretni smo zbog pobjede koja nam je vratila samopouzdanje.

image
JOHN WALTON/PA IMAGES/PROFIMEDIA John Walton/Pa Images/Profimedia

Jesu vas dodatno motivirale izjave Vlašića?

- U neku ruku i jesu.

Pogodak?

- Ne znam zašto sam se odlučio tako pucati, rekao sam si idem probati, možda dobro krene. Najdraži europski pogodak? Treći Tottenhamu.

Izjava Nikole Vlašića?

- Nemam poseban komentar, mi smo igrači i mi smo tu da pričamo na terenu, a ne po novinama. Pozdravili smo se, čestitao nam je i to je to.

Idući protivnik?

- Nikad nisam imao momčadi protiv kojih bi htio igrati, možda prošle godine nije bilo tih velikh ekipa u Europi. Bit će teško koga god da dobijemo. Nadam se da ćemo se dobro pripremiti preko zime za nove izazove.

Linker
26. travanj 2024 21:58