DAMIR KRAJAC Cropix
UGOVOR DO KRAJA SEZONE

Napustio Dinamo prije četiri mjeseca, a sada se vratio na Maksimir: ‘Jedva čekam nastaviti gdje sam stao‘

‘Za ovaj klub me vežu snažne emocije, ovdje sam proveo prekrasne godine i nadam se da ću moći pomoći‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. listopad 2023. 12:42

Ono što su Sportske novosti najavile još u utorak, sada je postalo i službeno, Kevin Theophile-Catherine se vratio na Maksmir i potpisao ugovor s Dinamom.

Kad mu je ljetos istekao ugovor, Dinamo mu nije ponudio novi po istim uvjetima, Kevin Theophile tražio je novi klub, imao je nekih ponuda i činilo se da će ubrzo naći novu sredinu. Međutim, ostao je 33-godišnji stoper bez kluba, ali je ostao živjeti u metropoli. Trenirao je s privatnim trenerom i čekao angažman. Zanimljivo, KTC je trenirao s Dinamovim kondicijskim trenerom Stipom Marinom, članom Jakirovićeva stožera.

Vijest o Theophileovom povratku u Dinamo objavila je i službena stranica kluba te navela kako je Francuz potpisao do kraja sezone. Do zimske stanke konkurirat će za prvenstvena i kup natjecanja, dok bi u europskim dvobojima stekao pravo nastupa na proljeće prođe li Dinamo u nokaut fazu Konferencijske lige.

image
BORIS KOVACEV/CROPIX Cropix

Uz Dominika Livakovića i trostrukog strijelca Mislava Oršića bio je u temeljima veličanstvenog preokreta i povijesne pobjede protiv Tottenhama s 3:0 za plasman u četvrtfinale Europa lige.

– Drago mi je da sam ponovno u svom Dinamu. Klub me kontaktirao i sretan sam što mogu pomoći. Veselim se povratku na teren i jedva čekam da nastavim tamo gdje sam stao. Za ovaj klub me vežu snažne emocije, ovdje sam proveo prekrasne godine i nadam se da ću moći pridonijeti novim uspjesima – izjavio je Theophile po potpisu novog ugovora s Dinamom.

Linker
30. travanj 2024 18:21