Amer Gojak u duelu s igračem Bodo Glimta

 MATIJA DJANJESIC Cropix
IMA I TREĆU OPCIJU

Ova dva kluba žele Dinamovog ‘vječnog džokera‘! Reprezentativac ipak ne dolazi na Maksimir

Ante Čačić zadovoljan s njegovom reakcijom na zadnjim utakmicama, ali odlazak je sada realna opcija
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 30. kolovoz 2022. 11:56

Iako se razgovara o novom ugovoru, možda je najizglednije da Dinamo ipak napusti bosansko-hercegovački reprezentativac Amer Gojak. Ako će htjeti otići, modri klub mu neće stvarati probleme. Neće ga, naravno, pustiti "za kikiriki", ali neće niti tražiti neku veliku odštetu.

Pisali smo već kako je trener Ante Čačić zadovoljan s njegovom reakcijom na zadnjim utakmicama. Zapravo, možemo kazati da je Amer, u ipak maloj minutaži ove sezone sve odradio na najbolji mogući način.

image

Amer Gojak

RONALD GORSIC/CROPIX Cropix

Nikad nije razočarao, dapače, uvijek je Dinamo donio samo plus. Posebno protiv Bodo/Glimta u utakmici u kojoj su se Modri plasirali u Ligi prvaka. Oduzeo je ključnu loptu prije nego će slijediti akcija iz koje je Drmić zabio treći pogodak, a uputio je i onu loptu prema Drmiću u kontru koja je na koncu rezultirala četvrtim pogotkom Bočkaja.

Respektiraju u plavom klubu učinak Gojaka u Dinamovom dresu, njegovo poštenje i profesionalnost. Pisali smo da za Gojaka postoji interes iz Mađarske i Češke, jučer su menadžerski izvori otkrili da su zainteresirani Ferencvaros i Sparta iz Praga.

Björkan pred potpisom za Feyenoord

Pisali smo ovih dana da bi u Dinamo mogao stići lijevi bek berlinske Herthe Fredrik Andre Björkan (24), norveški reprezentativac.

Pregovori o njegovom dolasku ulazili su u završnu fazu, a onda stigla informacija iz Nizozemske da je Björkan potpisao za Feyenoord te daje već predstavljen u nizozemskom klubu.

Naravno, Dinamo nije odustao od dovođenja lijevog beka. Hoće li se to dogoditi, vidjet ćemo ubrzo, bliži se kraj ljetnog mercata.

Linker
15. travanj 2024 11:16