RANKO SUVAR Cropix
KRAJ SURADNJE

Pomiješane reakcije nakon otkaza Jakiroviću: ‘Imao je kredita kao nitko prije‘, ‘Kao da je Dinamo neka velesila...‘

Prenosimo reakcije navijača nakon objave o raskidu suradnje Dinama i sad već bivšeg trenera
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 19. rujan 2024. 12:46

Otkaz Sergeju Jakiroviću sportska je vijest dana koja je, naravno, izazvala puno komentara na društvenim mrežama. Reakcije su različite, jedni se slažu s odlukom, drugi misle da je ishitrena, a treći likuju.

"Jakir je imao kredit kao trener kao niti jedan prije njega. Da je Mamić bio u klubu, davno bi on letio iz kluba", piše navijač Dinama u jednom komentaru, a u drugom se detaljno razrađuju Jakirovićevi grijesi.

"Cijelo prošlo prvenstvo smo se tražili i na kraju uspjeli uzeti naslov. Mislim da se ne bi trebali kockati sa ovim prvenstvom na isti način, jer ono što si uspio lani, ne mora značiti da češ i ove sezone. Svaka čast za pobjede na Poljudu i Rujevici, ali naša igra baš stalno varira. Od solidne do očajne. Protiv Qarabaga smo imali čudo sreće doma, to znamo svi... Čovjek jednostavno do sada nije uspio posložiti prepoznatljivu igru, a vremena je imao... Svejedno mu hvala!"

image
DAMIR SKOMRLJ Cropix

Bilo je, međutim, i onih koji se ne slažu s odlukom.

"Da je dobio otkaz prošle kad je gubio prvenstvo, shvatio bih, ali sad. Kao da je Dinamo neka velesila pa je sramota što je izgubio od Bayerna".

"Glup potez, ali trener uvijek prvi plati glavom!! Imao je mana kao i svi, primio je devet golova što ne nedopustivo al trebali su ga ostaviti još neko vrijeme!", dodaje drugi navijač.

Nije izostalo nii sarkastičnih zapažanja.

"Zauvijek će ostati upisan u povijesti najvećih dostignuća"

"Prvo idemo pobjedit Hajduk pa idemo uživati ​​na Allianz Areni!... Bravo majstore bahatosti".

Naravno, nije se propustila prilika za karikiranja Jakirovićeve izjave otprije nešto više od godinu dana kada je napustio Rijeku na poziv s Maksimira.

"Ujutro se kupao u Jarunu popodne je već skakao sa starog mosta u Mostaru".

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. rujan 2024 12:47