Ante Čačić je nagrađen za osvajanje naslova prvaka

 NIKSA STIPANICEV Cropix
NAJAVIO POHOD NA TROFEJE

Poznato je koliko novi trener ostaje na Maksimiru: ‘Čast mi je, Dinamov gard je bio i mora biti pobjednički‘

Dinamo je odlučio da će Čačića zadržati još barem jednu sezonu, a postoji i klauzula o produljenju
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. svibanj 2022. 15:14

Dinamo je objavio kako Ante Čačić ostaje na klupi Dinama i u idućoj sezoni i tako potvrdio ono što su Sportske novosti već ranije pisale. Ugovor je potpisan na godinu dana, a postoji i opcija da se suradnja produlji na još jednu sezonu. Nakon potpisa novog ugovora s Modrima, o svemu se oglasio i sami novi-stari trener.

"Iznimna mi je čast, veselje i zadovoljstvo zbog dogovora koji je postignut. Još jednom bih želio istaknuti da sam posebno sretan i ponosan zbog osvojenog naslova prvaka Hrvatske u nedavno završenoj sezoni. Navijači su nam bili posebna snaga u ovom prvenstvu i nadam se da će nam ponovno dati bezuvjetnu podršku u svemu što je pred nama", rekao je Čačić pa dodao:

"Želimo nastaviti u istom smjeru. Dinamo ima iznimno veliku kvalitetu, jako dobar igrački kadar, i vjerujem u još jednu uspješnu sezonu na domaćem i europskom planu. Dinamov gard je uvijek bio i mora biti pobjednički i to je ono čemu ćemo svi zajedno težiti u novim izazovima pred nama", poručio je Ante Čačić za službenu stranicu kluba.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 09:28