DAMIR KRAJAC Cropix
VEZNJAK PRODUŽIO

Sada je i službeno, pao je još jedan potpis u Maksimiru: ‘Sretan sam što ostajem dio ovog velikog kluba‘

‘Zaista sam sretan ovdje i ovo je veliki dan za mene, ali znam da nema vremena za opuštanje‘
Piše: SNObjavljeno: 13. travanj 2023. 12:12

Ono što se ranije najavljivalo sada je dobilo i svoju službenu potvrdu, nakon Zagorca, Perića, Mišića i Ristovskog GNK Dinamo je obnovio ugovor s još jednim važnim članom momčadi, a to je Dario Špikić, prenosi službena stranica modrog kluba.

Špikić je punih 11 godina bio u Dinamovoj školi, za prvu momčad debitirao je u ljeto 2021., a u četvrtak je potpisao novi ugovor s plavima. Valja istaknuti kako je nedavno svojim dobrim predstavama zaradio i poziv izbornika Zlatka Dalića.

U Dinamu je od 2007. do 2018. prošao sve mlađe uzraste, a nakon dvije i pol sezone izbivanja potpisao je ugovor u veljači 2021. i potom ostao šest mjeseci na posudbi u Gorici.

image
GORAN MEHKEK Cropix

- Sretan sam i ponosan što ostajem dio ovog velikog kluba. Nastavljam marljivo raditi kako bih svojim igrama opravdao povjerenje kluba. Još kao mali dječak dok sam ovdje na Maksimir dolazio na treninge sanjao sam da ću jednog dana igrati za ovako veliku momčad i nastupati u Ligi prvaka. Zaista sam sretan ovdje i ovo je veliki dan za mene, ali znam da nema vremena za opuštanje. Čeka nas zahtjevna završnica prvenstva, ali sam uvjeren da ćemo uz podršku naših navijača obraniti naslov prvaka - poručio je Špikić nakon potpisa novog ugovora.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. svibanj 2024 00:58