Ozren Müller, Dario Šimić, Marijan Kustić, Tomislav Ivković i Ivan Rukavina

 GORAN MEHKEK/Cropix
UTAKMICA ŽIVOTA

Spektakl na Maksimiru: Pobjednik popularnog reality showa za nagradu će potpisati ugovor s Dinamom

Na RTL -u će biti prikazano sedam televizijskih epizoda, počevši od 30. svibnja
Piše: Kazimir GuberinaObjavljeno: 26. svibanj 2023. 13:34

Četvrta sezona popularnog sportsko-zabavnog TV reality showa Utakmica života imat će svoju kulminaciju 6. lipnja na stadionu u Maksimiru. Tada će međusobnu utakmicu odigrati U-20 reprezentacija Hrvatske protiv selekcije igrača od 18 do 25 godina koji nemaju ugovor ni s jednim klubom, a s klupe će ih voditi iskusni stručnjak Tomislav Ivković.

Za spomenutu nogometnu prigodu života ove godine prijavilo se oko 850 kandidata. Nakon toga u igri je ostalo 110 kandidata, a potom je izabrano 30 odabranih pod budnim okom Tomislava Ivkovića koji će protiv U-20 izabrane vrste Hrvatske igrati utakmicu za svoju vječnu slavu. A onaj tko u spomenutom dvoboju ostavi najbolji dojam u Ivkovićevoj momčadi, za nagradu će potpisati jednogodišnji ugovor s Dinamom u vrijednosti od 13.500 tisuća eura.

Kandidati svakodnevno treniraju na terenu koji nosi naziv legende hrvatskog nogometa i Dinama Zlatka Cice Kranjčara, a na RTL -u će biti prikazano sedam televizijskih epizoda, počevši od 30. svibnja. Hrvatski nogometni savez je službeni partner spomenutog događaja, a predsjednik HNS -a Marijan Kustić apostrofirao je značaj Dinama i krovne hrvatske nogometne organizacije u spomenutom projektu koji sami događaj dižu na još veću razinu kvalitete i značaja, uz spoznaju da u Tomislavu Ivkoviću kandidati za Utakmicu života imaju odličnog trenera. Idejni začetnik projekta je Ivan Rukavina, a izvršni producent Utakmice života je Ozren Müller.

image

Tomislav Ivković

GORAN MEHKEK/Cropix

Tomislav Ivković ima iza sebe uspješnu igračku i trenersku karijeru, a sada se nekadašnji vratar Dinama nalazi u jednoj naizgled drugačijoj ulozi iako je u pitanju trenerski posao.

Zahtjevan trenerski posao

- U momčadi je dosta onih koji do sada nisu aktivno igrali nogomet, ali motivacije im ne nedostaje što nije nikakvo iznenađenje s obzirom na to da je nastup na stadionu Dinama u Maksimiru sam po sebi za ove dečke poseban izazov i doživljaj. A da ne spominjemo kako će na sebe biti ponosan onaj tko osvoji glavnu nagradu i potpiše ugovor s Dinamom. Projekt je odlična ideja, ali i donekle zahtjevan posao u trenerskom smislu. Trenira se, na određeni način, kao da je u pitanju momčad koja se natječe u ligaškom sustavu, ali ipak treba dozirati opterećenja na treninzima. Ne sumnjam da će utakmica biti gledljiva s obzirom na to da će oba sastava imati puno motiva da se pokažu u najboljem mogućem svijetlu - istaknuo je Ivković.

U ime Dinama projekt je najavio i podržao član Uprave kluba i bivši proslavljeni hrvatski reprezentativac Dario Šimić.

- Čast nam je i zadovoljstvo biti dio ovakvog projekta koji ćemo podržavati i u budućnosti, a za pobjedu će nekom od kandidata biti potrebno i malo sreće.

image

Prošlogodišnji pobjednik Utakmice života je Zagrepčanin Kristijan Kopljar koji je u dresu Istre 1961 u u ovoj sezoni upisao sedam nastupa

BRUNO FANTULIN

Prošlogodišnji pobjednik Utakmice života je 21-godišnji Zagrepčanin Kristijan Kopljar koji je u dresu Istre 1961 u ovoj sezoni upisao sedam nastupa.

Linker
29. svibanj 2023 23:37