DAMIR SKOMRLJ Cropix
VELIKA JAKIROVIĆEVA ŽELJA

Sprema se transfer napadača Vatrenih u Dinamo: ‘Želimo ga dovesti, ali ne pod njihovim uvjetima‘

Imao je ozbiljnu ponudu iz Katara, ali on ju je odbio, što je naravno njegovo pravo
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 23. srpanj 2024. 15:09

Osim Cordobe koji je prema posljednjim informacijama jako blizu Dinamu, postoji još jedna vijest koja bi opet mogla razbuktati maštu Dinamovih navijača. Aktualni prvaci nisu odustali od Marca Pašalića! Točnije, sportski direktor Rijeka Darko Raić-Sudar je u Sportskim novostima između ostalog izjavio ovo...

- Bilo je upita od strane Dinama. Znamo da bi ga naš bivši trener rado vidio u svojim redovima, procijenio je da mu je potreban i ima jako dobro mišljenje o njemu. Uostalom, i sam je sudjelovao u njegovom dovođenju u Rijeku prošlo ljeto. No, da bi se to ostvarilo... Ponudu koju je Dinamo dao mi smo odbili. Što se Rijeke tiče, ta ponuda nas nije zadovoljila. Pašalić je naš igrač, s nama je i tako će i biti dok ne dođe neka adekvatna ponuda koja će zadovoljiti i nas i njega.

image
DAMIR KRAJAC Cropix

Sve točno, Jakirović želi Pašalića, kao što je želio i Šotičeka koji je odmaglio u Švicarsku. Iako bi se nakon ove izjave sportskog direktora Rijeke dalo zaključiti da od dolaska Pašalića u Dinamo neće biti ništa, nikako nemojte staviti točku iza rečenica Darka Raić-Sudara. Ljetni mercato još traje dosta dugo. Imao je Pašalić ozbiljnu ponudu iz Katara, koja je zadovoljila klub, ali on ju je odbio, što je naravno, njegovo pravo. Ali i dokaz da hrvatski reprezentativac ne želi karijeru graditi tako daleko. Po našim informacijama Marco bi rado došao u Dinamo, ali sasvim je jasno da sve strane trebaju biti zadovoljne.

- Nismo odustali od Pašalića, doveli bismo ga, ali ne pod trenutačnim uvjetima koje traži Rijeka.

image
GORAN MEHKEK/CROPIX Cropix

To je također rečenica koju smo u utorak dobili iz Maksimirske 128. Dakle, sve se može promijeniti do konca ljetnog mercata. Moguće jest da će Dinamo i Rijeka naći na nekim uvjetima s kojima će jedni i drugi biti zadovoljni. Ako se to dogodi, onda bi Dinamo stvarno složio momčad ne samo za obranu naslova u HNL-u, nego i za napad za neki zapaženi europski rezultat. Znači, na desnom krilu bi igrali Pašalić i Cordoba, na lijevom Pjaca i Hoxha, ako na kraju ostanu Petković, Baturina i Sučić, uz već posloženu obranu s Pierre-Gabrielom, Theophileom, Mmaeeom, Torrenteom, Ogiwarom, Ristovskim, Bernauerom, u veznoj liniji s Mišićem, Ademijem, Rogom, nadolazećim Vrbančićem... Bio bi to roster za prste polizati. Pa čak i ako se ne dovede neka klasična špica, tu je zahvalni i uvijek na postizanje golova spreman, Sandro Kulenović, još je tu i Fran Brodić. Jasno, ovo što smo napisali bilo bi idealno, ne treba značiti da će tako biti. Možda se željeni dolasci neće ostvariti, možda će se netko transferirati.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. rujan 2024 18:38