PIXSELL PHOTO & VIDEO AGENCY/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Pixsell Photo & Video Agency/Alamy/Alamy/Profimedia
SENZACIJA NA MAKSIMIRU

VIDEO: Dinamo srušio Chelsea! Pogledajte maestralan gol Oršića za čudo nad čudima u LP

Modri su uzeli veliki skalp i srušili engleskog giganta na otvaranju Lige prvaka u Maksimiru!
Piše: Davorin Olivari/SNObjavljeno: 06. rujan 2022. 21:08

DINAMO - CHELSEA 1:0 (Oršić 13‘)

DINAMO (3-5-2): Livaković - Ristovski, J. Šutalo, Perić - Moharrami (od 76. Lauritsen), Mišić, Ivanušec, Ademi (od 88. Baturina), Ljubičić - Petković (od 90.+8. Drmić), Oršić (od 76. Špikić)

CHELSEA (3-4-3): Kepa - Fofana, Koulibaly, Azpilicueta (od 46. Ziyech) - James, Kovačić (od 59. Jorginho), Mount, Chilwell (od 71. Cucurella) - Sterling (od 75. Pulišić), Havertz, Aubameyang (od 59. Broja)

ZAGREB - stadion Maksimir. Gledatelja: 20,607. Sudac: István Kovács (Rumunjska)


Modri su kreirali jednu od najvećih senzacija Lige prvaka uopće. U neviđenom spektaklu pred prepunim Maksimirom srušen je Chelsea. Kakav je to čudesan rezultat, tko je to mogao očekivati?

Bravo, plavi dečki, bravo Ante Čačić. Bravo navijači, bravo svi. Ova pobjeda ulazi kao jedna od najvećih u povijesti zagrebačkog kluba. Dogodila se baš na dan osvajanja Kupa velesajamskih gradova prije 55 godina. Nakon Arsenala, Tottenhama i West Hama pao je i četvrti londonski klub. Uživajte, narode plavi, plavi su napravili čudo, neviđeno čudo.

Dinamo je pokazao da je stasao u ozbiljnu europsku momčad, da mu je definitivno mjesto u Ligi prvaka. Odigrali su Čačićevi dečki sjajnu utakmicu protiv osvajača Lige prvaka iz sezone 2020./21., aktualnog svjetskog prvaka.

ORŠIĆEV POGODAK POGLEDAJTE OVDJE.

Ovakav Dinamo ima se čemu nadati u nastavku natjecanja, pokazao je da može osvajati bodove i na ovoj, najjačoj svjetskoj klupskoj razini. Trebalo je neko vrijeme da se Modri prilagode igri velikih zvijezda iz momčadi Thomasa Tuchela.

Chelsea je počeo goropadno, već na samom početku složili su gosti jednu dobru akciju, lopta je stigla do Sterlinga, koji puca s nekih desetak metara, ali kao iz zemlje iznikao je Ristovski i blokirao taj udarac. Nakon tri minute opet je Chelsea bio u prilici, Havertz je iskosa opalio, ali je lopta zamalo prohujala kraj vratnice. Minutu kasnije, Aubameyang je dobio jednu finu loptu iskosa, pucao je, ali ovoga puta je fantastično blokirao Josip Šutalo. Modri su se na startu borili kao lavovi, zaustavili su početni nalet gostiju.

image

SofaScore za SN

SOFASCORE

A onda je Maksimir proključao. Robert Ljubičić, koji je na lijevom boku igrao kao Roberto Carlos uputio je dugu loptu, Petković je ispred Fofane loptu dohvatio glavom i poslao je u for Oršiću koji bježi tom istom Fofani i onda šmekerski, poput onih najvećih majstora šalje loptu kraj Kepe u mrežu. Bio je to 27. europski gol najboljeg strijelca u povijesti europskih utakmica Dinama.

image
RONALD GORSIC Cropix

Kako Orši leže ti Englezi... Zabio je hat-trick Tottenhamu, zabio je pobjednički pogodak protiv West Hama u Londonu, a zabio je i Chelseaju. Zaista je Oršić "engleski krvnik", nevjerojatan igrač, majstor nad majstorima.

U prvom poluvremenu Dinamo je odigrao iznimno zrelu, pametnu utakmicu, na razini vrhunskih europskih momčadi. Sigurno se branio, a tranzicijom igre pokušavao ugroziti Chelsea.

Treba svakako spomenuti Brunu Petkovića. Kako li je samo pobjeđivao u duelima s Fofanom, to je onaj stoper koji vrijedi 90 milijuna eura. U svakom skoku Petko je uzeo loptu, kad nije, radilo se o prekršaju. Petković je skroz izdominirao Fofanu, pokazao da ga je izbornik Dalić s pravom vratio u Vatrene.

Što je utakmica odmicala, Modri su sve više prijetili, nisu se samo orijentirali na kontranapade. Često su znali sakriti loptu Tuchelovoj momčadi, pa se ponekad i zabaviti, Mišić je recimo gurnuo loptu kroz noge Havertzu.

image
DENIS LOVROVIC Afp

Nakon pola sata igre Modri su imali finu zgodu. Petković je gurnuo povratnu loptu Oršiću koji se ubacio i onda s nekih dvanaest metara opalio kraj vratnice. Dvije minute nakon toga kapetan Arijan Ademi je opalio s nekih dvadesetak metara, ali je Kepa sjajno obranio.

Chelsea je drugo poluvrijeme počeo kao i prvo, odmah na početku je stisnuo Modre. Tuchel je sve kapacitete gurnuo u napad. Ali prvu veliku zgodu imao je Dinamo, Stefan Ristovski sjajno je opalio s nekih dvadesetak metara, lopta je krenula prema rašljama, Kepa ju je uspio dohvatili prstima, na kraju je završila na gredi. Kakva šteta, da je to ušlo...

image
DAMIR SENCAR Afp

Modri su i dalje dobro stajali na terenu, uspijevali su zaustavljati jake nalete Chelsea. Iako je Tuchelova momčad imala veći posjed lopte, nije stvarala neke opasne situacije pred golom Livakovića. Dinamova obrana bila je stamena, borbena, hrabra, sigurna. Svi napadi Chelseaja razbijali su se ispred ili u šesnaestercu Modrih. Šutalo, Perić i Ristovski su sjajno rješavali probleme.

image
DENIS LOVROVIC Afp

Što je utakmica odmicala, kao da smo opet gledali prvo poluvrijeme, Dinamo je nekoliko puta pokušao napasti nakon oduzete lopte. Desetak minuta prije kraja, imala je Chelsea sjajnu priliku imao je Havertz, glavom s tri metra, ali je sjajni Ljubičić uspio i to blokirati glavom. A onda je na scenu stupio fenomenalni Dominik Livaković koji je nevjerojatnom intervencijom zaustavio udarac Jamesa, pa onda jod čudesnije Mounta. Takve obrane već dugo nismo vidjeli. Čudo jedno.


image
DENIS LOVROVIC Afp

PRIJENOS UŽIVO:

KRAJ UTAKMICE! ČESTITKE MODRIMA NA FENOMENALNOJ UTAKMICI!!!

90‘+8‘ - Izlazi Petković uz ‘standing ovation‘, zamijenit će ga Josip Drmić. Još samo pedesetak sekundi do kraja...

90‘+7‘ - Šutira Ziyech i opet u živi zid!

90‘+6‘ - Baturina ruši Jamesa u zoni udarca i dobiva žuti karton. Izvest će to ili Ziyech ili James... Ovo je sada još bliže.

90‘+5‘ - Šansa za Chelsea! Ziyech je gađao iz slobodnog udarca s oko 20 metara, išlo je to ravno u živi zid.

90‘ - Igrat će se čak osam minuta sudačke nadoknade. Nije jasno zašto baš toliko...

88‘ - Izlazi vidno umorni kapetan Arijan Ademi uz pljesak Maksimira, mijenja ga Martin Baturina.

image
RONALD GORSIC Cropix

86‘ - DVIJE VELIKE OBRANE DOMINIKA LIVAKOVIĆA! Prethodno je James pogodio vratnicu, ali je Livi bio i na toj lopti... U nastavku Broja gađa sa šest-sedam metara, a Dinamov vratar čudesno brani! Odbija se to do Ziyecha koji tuče sa samo tri-četiri metra iskosa, no Livaković brani i to! Ziyech je pritom bio u zaleđu, međutim to ne umanjuje dvije izvrsne reakcije ‘jedinice‘ Modrih!

84‘ - Vrlo neoprezan start Cucurelle na Ivanušecov gležanj! Doslovce ga je izuo iz kopačke... Ivanušeca vozilom vode van terena, izgleda dosta bolno. Iz nekog razloga nije dobio žuti karton Cucurella...

82‘ - Fantastična Ljubičićeva partija danas... Sada je blokirao opasan Havertzov šut glavom s pet metara!

77‘ - Bijesna je cijela klupa Chelseaja jer smatra da dinamovci kradu vrijeme. Žuti je karton dobio Thomas Tuchel, a i još netko iz stožera Bluesa.

image
DAMIR KRAJAC Cropix
image
RONALD GORSIC Cropix

76‘ - Dvostruka promjena u momčadi Dinama. Uz ovacije prepunog Maksimira izlazi Mislav Oršić, mijenja ga Dario Špikić. Ući će i Rasmus Lauritsen umjesto Sadegha Moharramija.

image

Dino Perić i Josip Šutalo

DENIS LOVROVIC Afp

75‘ - Posljednja izmjena kod gostiju. U igru će Christian Pulišić, izlazi Raheem Sterling. Čačić će tek sad uvesti nekoga...

74‘ - Izvrsno su sada kombinirali Petković i Oršić, svojim su driblinzima pokazali svu raskoš talenta u suparničkome šesnaestercu, no usamljeni dvojac nije uspio ozbiljnije ugroziti vrata Chelseaja.

71‘ - Četvrta promjena Chelseaja. Ulazi Marc Cucurella umjesto Chilwella. Čačić i dalje drži zamjene na klupi za rezerve.

70‘ - Nova kontra Dinama! Mišić prvo griješi, a potom popravlja pogrešku i zaustavlja Havertza. Gura Ljubičića u prostor koji pronalazi Oršića na boku, da bi novi njegov udarac blokirao Reece James.

Već su vrlo umorni igrači Dinama, dobro bi došla svježa krv.

image

Mason Mount, Robert Ljubičić i Reece James

DENIS LOVROVIC Afp

67‘ - Vrlo ružan start Koulibalyja na Mislavu Oršiću s leđa! Odmah je dobio žuti karton... Vrijedi istaknuti još jednu izvrsnu reakciju Roberta Ljubičića koji cijeli susret igra bez greške, a od njega je i krenula akcija za vodeći pogodak Dinama.

Oršić je privremeno izvan igre dok mu se ukazuje pomoć.

65‘ - I dalje prijeti Chelsea, uporno i strpljivo grade napadačke akcije čekajući kakvu grešku modre obrane.

60‘ - Albanski napadač Armando Broja odmah je u prvom dodiru s loptom prošao lijevim bokom i iz mrtvoga kuta pokušao iznenaditi Livakovića, međutim dobro je postavljen Dinamov i reprezentativni vratar.

image
DENIS LOVROVIC Afp

59‘ - Dvostruka promjena kod Chelseaja. Izlazi Mateo Kovačić uz aplauz maksimirskih tribina i predaje kapetansku vrpcu Jorginhu. Također, ulazi i Armando Broja umjesto Aubameyanga koji nije impresionirao u debiju za Bluese.

58‘ - Mason Mount je zbog prigovora dobio prvi žuti karton na utakmici.

55‘ - TRESE SE GREDA! Kako je Ristovski opalio i ispružio Kepu... Fantatičan udarac Dinamova Makedonca s 20-ak metara uspio je španjolski vratar dotaknuti taman toliko da se odbije u okvir gola! Kakav bi to bio eurogol...

image
DAMIR KRAJAC Cropix

49‘ - GOL ZA CHELSEA! Ali odmah je poništen pogodak... Kovačić je fantastičnom dugačkom loptom proigrao Chilwella (koji je već ovdje, ispostavit će se, bio u nedozvoljenoj poziciji pored Moharramija), ovaj u padu daje za Aubameyanga koji s pola metra gura loptu u mrežu. Srećom, dobro reagira sudačka postava.

46‘ - Vraćamo se na Maksimir. Kod Chelseaja je izašao kapetan Cesar Azpilicueta, zamijenit će ga Hakim Ziyech. Kapetansku vrpcu preuzet će Mateo Kovačić. Čačić ništa nije mijenjao.

image
DAMIR KRAJAC Cropix

KRAJ PRVOGA POLUVREMENA - Početak iz snova za Modre! Dinamo vodi protiv osvajača Lige prvaka iz 2021. godine... Chelsea je startao goropadno, odmah su Tuchelovi nogometaši uspostavili dominaciju visokim pritiskom i neumoljivom kombinatorikom. Šokirao ih je ipak ‘krvnik engleskih momčadi‘ (zabijao Tottenhamu i West Hamu) Mislav Oršić i doveo Plave lavove u vodstvo, a tome se iznenađenju Bluesi nisu uspjeli othrvati do kraja prvoga dijela. Umjesto velikog odgovora gostiju, Zagrepčani su bili ti koji su preuzeli glavnu riječ na svome Maksimiru.

image
RONALD GORSIC Cropix

45‘+1‘ - Mount pokušava s ruba šesnaesterca, a Perić ga blokira!

45‘ - Igrat će se jedna minuta sudačke nadoknade.

45‘ - Ivanušec šutira s oko 14 metara, ali je blokiran...

44‘ - Kontra Dinama! Ivanušec se sjurio prema Kepinu golu, morao je stati ispred posljednje linije Chelseaja, a potom proigrao Moharramija. Iranac je neobjašnjivo stao, uspio je dodati Oršiću, ali bilo je to prekasno jer su ga već sustigli gostujući nogometaši...

43‘ - Aubameyang je u petercu gađao glavom, blokiran je, a i u međuvremenu je označeno zaleđe.

image
DAMIR KRAJAC Cropix

37‘ - Havertz je prijetio proći Dinu Perića i sjuriti se prema Livakoviću, no pritom je igrao rukom. Treba pohvaliti rumunjskoga suca koji je to odmah vidio, a i sve dosadašnje njegove procjene bile su nepogrešive.

35‘ - Razigrali su se nogometaši Dinama, a i stao je visoki presing londonske momčadi. Oslobodili su se Čačićevi nogometaši incijalne impresioniranosti zvjezdanom postavom Bluesa, da bi napokon počeli igrati bez grča u želucu.

32‘ - Evo i nove akcije Dinama... Mišić se solo-prodorom sjurio prema Kepi, ali nitko ga nije pratio pa je Dinamov veznjak smireno pričekao ostale... Proigrao je Ivanušeca koji se driblingom rješava čuvara i dodaje Oršiću na bok, a njegov centaršut na kraju nažalost ne pronalazi put do Petkovića.

31‘ - Nova prilika za Modre! Nakon sjajne akcije Dinama, odvažio se Arijan Ademi na udarac, izvrsno je opalio s dvadesetak metara, a Kepa u padu brani!

image

Mislav Oršić i Wesley Fofana prilikom gola za 1:0.

RONALD GORSIC Cropix

29‘ - Šansa za Dinamo! Fofana radi prekršaj na Petkoviću na oko 25 metara od gola. Oršić je izveo slobodnjak - samo do Petkovića u šesnaestercu koji odmah šalje povratnu, ponovno je dočekuje Oršić i šutira - malo iznad grede!

26‘ - I dalje traje dominacija Chelseaja. Strpljivo grade igru i traže rupe u obrani Modrih. Moharrami je uspio nakratko proći po desnom krilu gdje ga je dočekao sveprisutni Mateo Kovačić.

image
DAMIR SENCAR Afp

21‘ - Kretanje Chilwella, Sterlinga i Havertza posebno je impresivno. Uporno se ubacuju između linija i potrebna je vrlo visoka koncentracija kako bi se neutralizirala njihova okomita igra prema naprijed.

18‘ - Chelsea nastavlja igru s visokim presingom. Josip Mišić sada zaustavlja Havertza u jednoj opasnoj akciji.

image
DENIS LOVROVIC Afp

13‘ - GOOOOOOOOOL! Ljubičić je zaustavio opasnu akciju Chelseaja i zatim lijepo, smireno dugom loptom proigrao Petkovića koji kratko glavom gura Oršića u prostor... Dinamov se krilni napadač sjurio prema vrataru Kepi, pratio ga je igrač od 80 milijuna eura Wesley Fofana, no brži je Oršić koji maestralnom egzekucijom zabija velikom Chelseaju za vodstvo Dinama 1:0!!!

ORŠIĆEV POGODAK POGLEDAJTE OVDJE.

10‘ - Nova šansa Bluesa! Aubameyang se sam sjurio prema Livakoviću, u zadnji čas klizećim startom Šutalo izbija u korner!

Posjed lopte zasad je 67 % - 33 % u korist londonske momčadi.

9‘ - Sijevnula je kontra Chelseaja! Havertz oštro centrira u peterac, srećom prekratak je Sterling i prolazi taj ubačaj paralelno uz gol-liniju...

image
DAMIR SENCAR Afp

8‘ - Ristovski traži Petkovića u šesnaetercu, a obrana Chelseaja uspijeva raščistiti.

6‘ - Prva šansa Chelseaja! Ali već je srećom bilo označeno zaleđe... Ipak, treba pohvaliti požrtvovnog Ristovskog koji je u posljednji trenutak ušao u blok Sterlingu koji je s desetak metara opalio prema Livakoviću.

5‘ - Strahovito intenzivan pritisak vrši napadačka linija Chelseja. Čim dinamovci spoje dva-tri dodavanja, Bluesi krenu u presing.

3‘ - Petković zamalo presijeca jedno dodavanje, no brži je od njega Mateo Kovačić. Hrvatski je veznjak zatim odmah proigrao Aubameyanga, a Ljubičić na vrijeme zatvorio.

18.45: Počela je utakmica na Maksimiru! Chelsea ima prvi napad... Sretno, Modri!!!

image
DAMIR SENCAR Afp
image
DENIS LOVROVIC Afp


18.40: Očekujemo početak nove sezone Lige prvaka s otvaranjem na Maksimiru. Spektakl između Dinama i Chelseaja došlo je pogledati mnoštvo navijača i atmosfera je na stadionu spektakularna unatoč zatvorenoj istočnoj tribini.


18.28: Atmosfera ispred stadiona:

VIDEO: Ivan Alaupović

18.25: Večerašnji djelitelj pravde bit će 37-godišnji rumunjski sudac István Kovács. Više o njemu pročitajte OVDJE.

image

Phil Foden i Bernardo Silva u raspravi s Istvanom Kovacsem

OLI SCARFF Afp

18.15: Gotovo je deset godina otkako je Mateo Kovačić otišao iz Dinama u milanski Inter. Sa samo 17 godina i 3 mjeseca postao je najmlađi igrač u povijesti Dinama 2011. godine.

image

Mateo Kovačić

SRDJAN VRANCIC/CROPIX Cropix

18.05: Zagreb je jedva dočekao početak još jedne europske sezone. Od Kennedyjevog trga do fan zone mravinjak ljudi u Dinamovim dresovima hodao je prema stadionu bodriti svoju momčad:

- Očekujem 2:0, a golove će zabiti Petković i Oršić - rekao nam je Karlo, jedan od onih koji će sa sjeverne tribine navijati iz petnih žila, pa dodao zašto tako jako vjeruje u pobjedu:

- Prva je utakmica, bit će pune tribine i kao protiv Atalante, uvijek smo neugodni u prvoj utakmici.

(Ivan Alaupović)

17.52: Donosimo komadić atmosfere uoči početka utakmice u Maksimiru:

VIDEO: Ivan Alaupović

17.45: O sastavu:

Točne su bila najave da će Ante Čačić protiv Chelseaja igrati u formaciji s trojicom stopera, pritom se postavljalo pitanje koga će staviti u vezni red, odlučio je započeti utakmicu bez Martina Baturine... Dinamov trener opredijelio se za pojačanu defenzivnu komponentu jer umjesto četvorice ima na terenu petoricu igrača koji inače igraju u obrani.

Čačić nije ponudio formaciju 4-2-3-1 kao inače nego 5-3-2. Pritom će na stoperu zaigrati Ristovski, koji se okušao na sličnoj poziciji, ali s dvojicom stopera protiv Rijeke u petak. I ranije je imao takvo iskustvo.

image

Ante Čačić

RONALD GORSIC Cropix

Ristovski, Josip Šutalo i Perić dobili su šansu u zadnjem redu, Moharrami i Ljubičić na bokovima, Ademi, Mišić i Ivanušec u veznom redu te Oršić i Petković u napadu. To je nekim igračima donijelo da budu izvan standardnih pozicija. Mnogi se protiv Chelseaja brane s petoricom u zadnjem redu, pogotovo slabije ekipe, Čačič je uzeo taj recept.

image

Thomas Tuchel s momčadi Chelseaja na stadionu Maksimir

DENIS LOVROVIC Afp

Thomas Tuchel startat će s Aubameyangom kojem je to debi za taj londonski klub. Mateo Kovačić očekivano kreće u prvoj postavi, jaka je to ekipa Bluesa, iako je Mendy ostao na klupi, a Kepa dobio mjesto između vratnicama. U odnosu na momčad koja je započela ogled s West Hamom u subotu u prvenstvu Tuchel je ponudio petoricu startera – Koulibaly, Fofana, James, Kovačić i Sterling.

(Dražen Antolić)

17.20: Stigli su sastavi, Ante Čačić napravio je samo jednu promjenu u odnosu na najavu. Umjesto Martina Baturine startat će Luka Ivanušec.

Thomas Tuchel izmiješao je početni sastav u odnosu na očekivanja. Umjesto Broje, Ziyecha, Jorginha i Chalobaha startat će novo pojačanje iz Barcelone Aubameyang, te Sterling, Mount i James.


>>> Dio plavog Londona stigao je u modri Zagreb, nešto manje od 800 karata prodano je za gostujuću tribinu. Navijači Bluesa došli su do centra grada oko podneva i prvo se raspršili po obližnjim restoranima. Nedugo nakon ručka, žeđ su im utažile zagrebačke pivnice i kafići u Tkalčićevoj, gdje ih je dočekala udruga hrvatskih navijača Chelseaja koji pak, kako su nam rekli ranije, u dvoboj ulaze podijeljenih emocija.

image

Navijači Chelseaja okupili su se u pubu Oliver Twist u Tkalčićevoj ulici prije utakmice

TOMISLAV KRISTO Cropix

Pojelo se i popilo na veliko, ali večerašnji Dinamovi gosti i dalje su gladni. Gladni pobjede, u koju dobar dio pridošlih fanova uopće ne sumnja. Upoznati su s prvakom Hrvatske i nije ih trebalo podsjećati na Londončane iz Arsenala i Tottenhama, kojima je Dinamo već uzeo “skalp” u ne tako davnoj prošlosti. Svejedno, poprilično su samouvjereni.

> VIŠE PROČITAJTE OVDJE!



UŽIVO:

Liga prvaka vratila se u Zagreb. Nakon što završi izvođenje čuvene himne najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja na svijetu, publika na Maksimiru moći će gledati okršaj Dinama i Chelseaja u prvoj utakmici skupine E. Zagrebački "modri" kontra londonskih "bluesa".

image
DAMIR KRAJAC Cropix
image
RONALD GORSIC Cropix
image
RONALD GORSIC Cropix
image
RONALD GORSIC Cropix
image
DAMIR KRAJAC Cropix
image
DAMIR KRAJAC Cropix
image
DAMIR KRAJAC Cropix
image
DAMIR KRAJAC Cropix
image
DAMIR KRAJAC Cropix
image
DAMIR KRAJAC Cropix
image
DAMIR KRAJAC Cropix

image
RONALD GORSIC Cropix
image
RONALD GORSIC Cropix
image
RONALD GORSIC Cropix
image
DAMIR KRAJAC Cropix
image
RONALD GORSIC Cropix
image
RONALD GORSIC Cropix
image
DAMIR KRAJAC Cropix
image
RONALD GORSIC Cropix
image
DAMIR KRAJAC Cropix
image
DAMIR KRAJAC Cropix
image
RONALD GORSIC Cropix
image
DAMIR KRAJAC Cropix
image
RONALD GORSIC Cropix
image
DAMIR KRAJAC Cropix
image
DAMIR KRAJAC Cropix
image
RONALD GORSIC Cropix
image
DAMIR KRAJAC Cropix
image
DAMIR KRAJAC Cropix
image
DAMIR KRAJAC Cropix
image
DAMIR KRAJAC Cropix
image
DAMIR KRAJAC Cropix
image
DAMIR KRAJAC Cropix
image
DAMIR KRAJAC Cropix
image
ZELJKO PUHOVSKI Cropix
image
ZELJKO PUHOVSKI Cropix
image
ZELJKO PUHOVSKI Cropix

image
ZELJKO PUHOVSKI Cropix

Oršić, Petković i Ademi protiv Kovačića, Mounta i Sterlinga. Ulaznice za domaće navijače bile su rasprodane svega tri sata nakon što je, u nedjelju, započela redovna prodaja. S druge strane, od 1200 karata namijenjenih gostima iz Engleske, prodano je njih 768. U utorak smo, od trenutka kad je Grički top s kule Lotrščak pucnjem označio podne, krenuli u potragu upravo za vlasnicima ulaznica za južnu tribinu.

Više pročitajte OVDJE



Linker
25. travanj 2024 02:18