SCREENSHOT Gnk Dinamo Official Tv/youtube
U DRUŠTVU PLAVIH

VIDEO: Evo kako su Modri dočekali veliko pojačanje, novi dinamovac u zagrljaju Jakirovića, odabrao i broj

Klub je objavio snimku dolaska u Rovinj s naglaskom na noviteta u momčadi
Piše: Dominik NeferanovićObjavljeno: 10. siječanj 2024. 14:40

Arber Hoxha jučer je potpisao ugovor s Dinamom, a istu večer stigao je u Rovinj gdje se momčad Sergeja Jakirovića priprema za nastavak sezone. Već je u tijeku prva prijateljska utakmica s Triglavom, a novo pojačanje Zagrepčana moglo bi upisati prvi nastup, iako je odradio tek jedan trening s momčadi.

Dinamo je Hoxhu platio nešto manje od milijun eura, a Slavenu će pripasti i 15 posto budućeg transfera. Kosovar u novom klubu neće moći nositi isti broj kao u Slaven Belupu, budući da je "devetka" u Dinamu rezervirana za Brunu Petkovića. Stoga je Hoxha odabrao broj 20 kojeg bi trebali često viđati na lijevom krilu Jakirovićeve momčadi.

Klub je danas rano poslijepodne objavio i video Hoxhina dolaska u Rovinj, gdje su ga dočekali članovi stručnog stožera i zaželjeli mu dobrodošlicu.

Hoxha je za Dinamovu stranicu izjavio kako je iznimno sretan što je postigao dogovor s najvećim klubom u Hrvatskoj.

- Zahvaljujem bivšim suigračima i treneru na svim iskustvima, na svemu što su me naučili, no sada za mene kreće pravo dokazivanje u punom smislu te riječi. Dugo vremena je moja želja bila zaigrati za Dinamo, i čim sam čuo da postoji interes kluba za mene, ni trenutka nisam sumnjao u rasplet cijele priče, koji se na koncu i dogodio. Dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje kluba i da skupa stignemo do brojnih uspjeha i trenutaka za pamćenje - rekao je novi igrač Dinama.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. svibanj 2024 09:33