Takuya Ogiwara

 Screenshot (GNK Dinamo)
NOVO LICE U SVLAČIONICI

VIDEO: Gotovo je! Dinamo predstavio novo pojačanje, pogledate video koji je oduševio navijače Modrih

‘Svojom brzinom i prodorima donosi kvalitetu više‘, poručuju s Maksimira
Piše: SNObjavljeno: 12. siječanj 2024. 12:29

Dinamo je predstavio novo pojačanje za proljetni dio polusezone. Nije riječ o nikakvom novom dolasku nego je napokon i službeno predstavljen japanski lijevi bek Takuya Ogiwara.

Modri su se posebno potrudili za predstavljanje te su snimili zanimljiv video u kojem osim Ogiware glavnu ulogu ima i njegov sunarodnjak i jedan od najboljih igrača Dinama u prvom dijelu sezone, Takuro Kaneko.

‘Po igračkom je profilu klasični lijevi bek pa će stoga i nositi dres s brojem tri, klasičnim za lijevog beka. Sjajni japanski branič Takuya Ogiwara, koji svojom brzinom i prodorima donosi kvalitetu više i u ofenzivnom dijelu, i službeno je postao Dinamov igrač. Zgotovljene su sve formalnosti oko njegove registracije pa je time i formalno postao četvrti japanski nogometaš u povijesti zagrebačkog kluba.

Još je na proljeće 1999., upravo u godini Ogiwarina rođenja, za maksimirsku momčad igrao jedan od najboljih japanskih nogometaša svih vremena, Kazuyoshi Miura, da bi dugo godina kasnije, u sezoni 2017/’18., u Dinamo II došao Rintaro Tashima. Ovog će proljeća u Maksimiru igrati dvojac Takuro Kaneko – Takuya Ogiwara.

Novi plavi branič rođen je 23. studenog 1999. godine u gradu Kawagoe u prefekturi Saitama. Igrački je stasao u popularnom japanskom klubu Urawa Red Diamonds iz Saitame, trostrukom osvajaču azijske Lige prvaka‘, napisali su iz Dinama na svojim službenim stranicama.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. ožujak 2024 01:12