Sadegh Moharrami u dresu Irana

 KARIM JAAFAR/AFP/PROFIMEDIA
U VELIKIM BOLOVIMA

VIDEO: Mučna scena i loša vijest za Dinamo, branič Modrih iznesen na nosilima, sumnja se na tešku ozljedu

Igrači Sergeja Jakirovića loše su startali u nastavak prvenstva, ova će ih neprilika dodatno poljuljati
Piše: HinaObjavljeno: 23. siječanj 2024. 18:36

Nakon Irana koji je plasman u osminu finala Azijskog prvenstva koje se održava u Katru, izborio već nakon prva dva kola, dalje iz skupine C idu i Ujedinjeni Arapski Emirati, te Palestina.

U susretu posljednjeg kola Iran je pobijedio UAE s 2:1, dok je u drugom susretu Palestina porazila Hong Kong s 3:0.

Iran je završio natjecanje u skupini s devet bodova, dok su Ujedinjeni Arapski Emirati i Palestina osvojili po četiri boda, no UAE je za jedan gol imao bolju razliku pogodaka. Hong Kong je posljednji s tri poraza.

Oba gola za Iran zabio je Mehdi Taremi (26, 65), dok je za Emirate zabio Yahya Al Ghassani u trećoj minuti nadoknade. Al Ghassani se tako barem malo iskupio za pogrešku kada u 64. minuti nije realizirao jedanaesterac.

>>> MOHARRAMIJEVU OZLJEDU POGLEDAJTE OVDJE. <<<

Za Iran je do 45. minute igrao branič zagrebačkog Dinama Sadegh Moharrami, međutim teren je s bolnom grimasom napustio na nosilima nakon što je ozlijedio, čini se, koljeno.

U drugom susretu Palestina je pobijedila Hong Kong 3:0 golovima Odaya Dabbagha (12, 60) i Zaida Qunbara (48). Za Hong Kong je u devetoj minuti nadoknade Everton Camargo promašio jedanaesterac.

Iran i UAE su osvojili prva dva mjesta u skupini izborivši plasman u osminu finale, a dalje ide i Palestina koja je osigurala nastavak natjecanja kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane ekipe.

Spomenimo i da je Dinamo loše startao u nastavku sezone na Maksimiru protiv Lokomotive, a više o tome okršaju pročitajte OVDJE.

Linker
22. travanj 2024 22:39