RANKO SUVAR Cropix
TRENUCI ZA PAMĆENJE

VIDEO: Novo Dinamovo pojačanje još kao dječak oduševilo Boyse, pogledajte kakav je spektakl izazvao

Novi igrač Dinama davnih se dana "dokazao" navijačima, u nedjelju bi mogao debitirati
Piše: SNObjavljeno: 26. kolovoz 2023. 16:21

Lukas Kačavenda i službeno je postao igrač Dinama, objavio je zagrebački klub u subotu. Radi se o posudbi iz Lokomotive do siječnja iduće godine. Kačavenda je prošao liječnički pregled prije dva tjedna i pod grbom Modrih igrat će najmanje pola sezone, a Dinamo ima i opciju otkupa njegovog ugovora po isteku posudbe.

Kačavenda je i ranije igrao u plavom dresu, dvije godine (2015. - 2017.) boravio je Dinamovoj nogometnoj školi, a zatim potpisao za Lokose, gdje je na vidjelo izišao neupitni talent koji je probudio interes s Maksimira. Stoga je polivalentni ofenzivac obogatio redove Sergeja Jakirovića i već u nedjelju bi mogao debitirati na domaćem terenu protiv Rijeke.

Navijači uglavnom imaju pozitivne reakcije na najnovije transfer-vijesti iz Dinama, ali mnogi ne znaju da je Kačavenda davnih dana, još kao dječak, nastupio pred Boysima - 2014. godine igrao je na Šalati, na prvom predstavljanju momčadi Futsal Dinama, koji je ovu simpatičnu činjenicu objavio na društvenim mrežama.

"Lukas Kačavenda, novi igrač GNK Dinamo Zagreb prvu utakmicu u svetom dresu odigrao je 6. rujna 2014. na prvoj Šalati. Zapravo, Kačavenda je bio član ekipe Zagreb Zapad, koja je odigrala prvu, povijesnu utakmicu u sklopu manifestacije Dinamo na Šalati. A o kakvom se talentu radi pokazao je u videu priloženom u komentarima ovog upisa. Novi Dinamov prvotimac krenuo je s loptom s centra, prešao sve igrače pritom ostvarivši cilj i zabio za svoju momčad", stoji u objavi Futsal Dinama na Facebooku.

Tada 11-godišnji Kačavenda bio je zvijezda dječjeg susreta i zaradio aplauz svih prisutnih krasnim pogotkom, a prethodio mu je slalom koji je iz igre izbacio gotovo čitavu protivničku momčad.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
01. svibanj 2024 16:54