Prizori iz Atene

 ANGELOS TZORTZINIS Afp
ODALI POČAST STRADALOM

VIDEO: Svijeće, cvijeće, šalovi... Nogometaši AEK-a okupili se na mjestu ubojstva i odali počast žrtvi u Ateni

Brojna pitanja čekaju cjeloviti odgovor, a i kada ga dočekaju, neće to biti nikakva utjeha
Piše: SNObjavljeno: 08. kolovoz 2023. 16:38

Tko je kriv? Zašto huligani nisu na vrijeme zaustavljeni? Pogotovo uzmemo li u obzir da je grčka policija prema mnogim navodima znala da isti ti huligani stižu u Atenu? Tko će sve odgovarati? Što će biti s privedenim huliganima? Gdje je ubojica ili gdje su ubojice ako ih je više? Kakve će posljedice snositi odgovorni dužnosnici zemlje Grčke?

Brojna pitanja čekaju na cjeloviti odgovor, jednom će ga dočekati, a i kada se to dogodi, neće to biti nikakva utjeha. Nikome, a najmanje obitelji i prijateljima ubijenog 29-godišnjaka Michalisa. Stradao je nakon što ga je netko od huligana, ili više njih, napao nožem tijekom tučnjave u kojoj su sudjelovali pripadnici navijačke skupine Dinama i Panathinaikosa.

Nogometaši AEK-a okupili su se na mjestu nemilog događaja u čast stradalom Mihailu, te na asfalt koji je svjedočio scenama za koje se nadamo da se nikada neće ponoviti, postavili cvijeće, šalove i ostale navijačke rekvizite, svijeće posljednje poruke nesretno stradalom... Pognute glave, suze, nevjerica, bol i neizmjerna žalost jedino je što možete vidjeti na licima okupljenih.

Linker
05. svibanj 2024 09:51