Arhivska fotografija

 GORAN MEHKEK Cropix
ZNAKOVITA PORUKA

Zajec na velikom slavlju Modrih: ‘Daj Bože da i Boban dođe u Dinamo‘

‘On trenutno ima svoje obveze i stvari koje obavlja, u ovom trenutku ne dolazi, ali nikad se ne zna‘
Piše: SNObjavljeno: 26. svibanj 2024. 22:10

Dinamo je remijem protiv Rudeša u zadnjem kolu zaključio turbulentnu sezonu koju su na kraju završili na najbolji mogući način. Nakon susreta krenulo je najavljeno veliko slavlje na Trgu, a tom je prigodom komentar za HRT dao i predsjednik Dinama Velimir Zajec.

- Nisam očekivao da ću se vratiti i dobiti poziv, ali sretan sam zbog toga. Ja volim Grčku kao zemlju gdje sam proveo najveći dio svoga života, ali Zagreb te Hrvatska kao moja zemlja, tu sam ipak najsretniji - poručio je Zajec.

Oko Dinamove uprave već se dugo vrti ime Zvonimira Bobana koji je krajem siječnja napustio UEFU.

- Ja sam sa Zvonom prijatelj, daj Bože da i on dođe. Dinamo je veliki klub, tu ima mjesta za sve. On trenutno ima svoje obveze i stvari koje obavlja, u ovom trenutku ne dolazi, ali nikad se ne zna.

Sezona je za Modre gotova, ali s velikim će interesom pratiti sraz Real Madrida i Borussije Dortmund u finalu Lige prvaka. Pobjeda Kraljevskog kluba značila bi da Dinamo na ljeto kreće iz play-offa Lige prvaka, odnosno osigurane minimalno skupine Europa lige.

- Sigurno da nemamo najjaču ekipu na svijetu, trebat će je pojačati. Vidjet ćemo gdje ćemo na kraju igrati. To ovisi o Realu i Dortmundu, bilo bi lijepo da je to Liga prvaka, onda su i financije puno jače, možeš dovesti i bolje igrače. Dolazi nam puno sponzora, vjerujem da će i oni pomoći.

Osvrnuo se Zajec u konačnici i na Petkovića.

- Sjajan igrač, sjajan dečko, teško je u ovom trenutku razgovarati o njemu jer imamo i drugih igrača.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. svibanj 2024 22:11