Zajec i Jakirović

 CROPIX, SN
NEMA VIŠE NEDOUMICA

Zajec ustao i svima dao do znanja što će napraviti s Jakirovićem, a nakon proslave će to saznati i javnost

Nakon nedjelje i velike proslave, dakle, očekuje se javno obraćanje predsjednika i trenera kluba
Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 24. svibanj 2024. 12:33

Inače, na početku Izvršnog odbora, doznajemo da je Velimir Zajec uzeo riječ i pred svim "izvršnjacima" pohvalio rad i rezultate Sergeja Jakirovića, ustvrdivši ujedno kako Jakir nikad nije bio tema, i da je od prvog dana imao njegovu podršku, koju će uživati i dalje.

Zajec i Jakirović ovih bi dana trebali odraditi i razgovor oko zajedničke budućnosti (ugovor s Dinamom traje još dvije godine) te nacrta i strategije sljedeće sezone, a odmah potom plan je i da zajedno stanu pred novinare i do kraja odbace bilo kakve špekulacije oko budućnosti Dinamova trenera. Ideja je, ujedno, logična, jer dulje kolaju priče o Jakirovićevoj budućnosti, koje se protežu sve do danas, kada je 47-godišnjak osvojio dvostruku krune i došao do osmine finala KL lige, uživajući, pritom, sve veću podršku navijača, ali i svlačionice. Zajec je, pak, iza njega "stao" nakon PAOK-a...

Ipak, u prilog tome da bi Sergej Jakirović i iduće sezone trebao biti za kormilom Modrih ide i objava na društvenim mrežama u kojoj su čestitali svom treneru na 50 utakmica na klupi Modrih.

Nije, doduše, sporno da se i tijekom kandidature provlačila priča da je jedan od Zajecovih planova povratak Igora Bišćana na mjesto trenera, Jutarnji doznaje da se pričalo i o Igoru Jovićeviću, međutim furiozni (rezultatski) finiš prvenstva, zaključen s osvajanjem trostruke krune, u klubu je potpuno raspršio nedoumice oko (dugotrajnog) izbora prvog čovjeka struke.

U Dinamu, eto, smatraju da je tema dosta nemušto iskomunicirana prema javnosti, s priličnim brojem izvlačenja stvari iz konteksta, pa i ponekih dvosmislenih izjava, stoga i na ovaj način, očito, žele zaklopiti tu priču. Nakon nedjelje i velike proslave, dakle, očekuje se javno obraćanje predsjednika i trenera kluba, u kojem bi osnovna poruka trebala biti kako zajedničkim snagama kane zidati Dinamov željeni prodor do LP te novih naslova u domaćim natjecanjima. Jakirović, Zajec i Marić, u prijevodu, trijumvirat je strateške budućnosti na polju sportskog sektora.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. svibanj 2024 12:33