Nenad Črnko

 DAMIR KRAJAČ/Cropix
PODIGLA SE BURA

Predsjednik Gorice najavio kaznu zbog izjava o Hajduku, ni slučaj s Livajinim dresom ne smije se ponoviti

Črnko je najavio da će Maloču financijski kazniti po klupskim pravilnicima, ali ipak je to prepustio Brkljači
Piše: Toni RoićObjavljeno: 07. studeni 2023. 14:57

Baš kao i prošle polusezone kada su se borili za ostanak, u Gorici se opet sprema - silenzio stampa. Možda ne u klasičnom obliku, ali definitivno kontrolu preuzima predsjednik Nenad Črnko i on će odobravati ili stornirati sve razgovore igrača za medije. Povod za takvu reakciju Črnku je dao iskusni branič Mario Maloča, koji se u javnom nastupu za HRT deklarirao kao navijač Hajduka, što nije prvi put, ali predsjednik želi da bude zadnji.

- Moje je mišljenje da će Hajduk biti prvak, ja sam navijač pa nisam realan, ali nema mi tko što zamjeriti. Moja je jedina želja da Hajduk bude prvak - kazao je Maloča, koji je osam godina igrao za Splićane, bio i njihov kapetan, ali ipak je sada igrač Gorice i s profesionalnog gledišta trebao bi se suzdržati od takvih komentara.

Črnko je najavio da će Maloču financijski kazniti po pravilnicima kluba, ali ipak je to prepustio sportskom direktoru Mariju Brkljači i nije zasad želio ništa javno komentirati.

Sigurno je samo da slijedi novi režim komunikacije s medijima u Gorici, a igrači će morati dobro paziti što govore jer ako krenu putem Maloče ili ranije Božidara Radoševića, koji je u svibnju slavio ostanak u ligi u Hajdukovom dresu Marka Livaje, svjesni su da ih čeka kazna...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
29. travanj 2024 16:34