TOM DUBRAVEC/Cropix
KRAJ JEDNE ERE

Hajduk objavio veliku vijest za navijače, Bijeli od iduće sezone igraju u novom ruhu?

Splićani će prekidom suradnje s Talijanima izgubiti veliki dio slobode u proizvodnji opreme
Piše: Vito TomasObjavljeno: 14. ožujak 2024. 18:44

Sjajnu vijest za sve navijače Hajduka objavio je splitski klub na svojim društvenim mrežama. Otvara se, naime, novi Hajdukov outlet fan shop. Savršena je to prilika za navijače Bijelih da se po pristupačnijim cijenama obuku u boje svoga kluba.

Cijene će, kako navode iz Hajduka, biti nikad niže, a trgovina će se nalaziti ispod istočne tribine poljudskog stadiona. Otvorenje outleta bit će u petak 15. i nedjelju 17. ožujka s radnim vremenom od 12:00 do 17:00 sati. Outlet će, također, raditi svaki vikend do kraja aktualne sezone ili do isteka zaliha, a na raspolaganju će biti kolekcija iz prošlih sezona.

Mnogi navijači ovaj su potez protumačili kao oproštaj od aktualnog sponzora Macrona. Hajduk s talijanskim proizvođačem opreme surađuje još od 2013., a trenutni im ugovor ističe ove godine. Splićani već dulje vrijeme razmatraju opcije za nadolazeće sezone, a uspješna epizoda s Macronom, po svemu sudeći, privest će se kraju.

Međutim, Hajduk će prekidom suradnje s Talijanima izgubiti veliki dio slobode u proizvodnji opreme. Macron za svoje klubove izrađuje individualiziranu opremu i dizajn, što klubu pruža puno više mogućnosti. Potpiše li Hajduk ugovor sa sponzorima poput Nikea ili Adidasa zasigurno više neće imati takvu slobodu te nećemo više imati prilike vidjeti specijalizirane dresove, kao što je ovogodišnji eco-friendly dres, treća Hajdukova garnitura.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
14. ožujak 2024 23:25