VOJKO BASIC Cropix
NA METI BROJNIH KLUBOVA

Hajduk radi još jedan veliki izlazni transfer? ‘Možda ga prodamo, a to se može dogoditi samo iz dva razloga‘

Predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić osvrnuo se na aktualnu priču o transferima
Piše: SNObjavljeno: 04. siječanj 2023. 18:47

Ivan Leko i službeno je u srijedu na Poljudu predstavljen kao novi trener Hajduka, a osim provjerenog stručnjaka, dosta je zanimljivih stvari pred novinarima prokomentirao i Lukša Jakobušić.

Dotaknuo se predsjednik Hajduka na press konferenciji aktualne situacije s transferima. Bilo je, dakle, govora o nedavnim prodajama Marina Ljubičića i Stipe Biuka, a ovom je prigodom Jakobušić najavio još jedan mogući transfer.

U pitanju je onaj mladog talenta, 15-godišnjeg Luke Vuškovića koji je svojim igrama već privukao interes brojnih velikana poput PSG-a, Milana, Rome, Barcelone,...

- Ne prodajemo budućnost za sigurnost! Stipe je odigrao 67, Marin 44 utakmice za nas. Imali smo ozbiljne ponude. Neke smo mi odbili, neke i Stipe. Možda smo ga prodali u "peaku", ovo je drugi ili treći izlazni transfer, dobro smo napravili. Luku Vuškovića možda prodamo na zimu, možda na ljeto. Ali, to može biti iz dva razloga. Ili zbog cijene, ili zbog obitelji. Ali ne moramo ga prodavati da bi preživjeli - rekao je Jakobušić, a opširnije o današnjoj press konferenciji pročitajte OVDJE.

image

Luka Vušković

HAJDUK.HR

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 22:06