VLADIMIR DUGANDZIC/CROPIX
VRUĆA TEMA U SPLITU

Ibričić o senzacionalnom transferu koji je san svih hajdukovaca: ‘Napravio sam sve što sam mogao‘

‘Mislim da je to teško, ali kao njegov prijatelj i navijač Hajduka nadam se da bi se moglo nešto dogoditi‘
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 12. srpanj 2024. 07:40

Barem mjesec dana trajala je sapunica oko mogućeg dolaska Edina Džeke u Hajduk. Hoće, uskoro, pa je malo dalje, tu je, samo što nije. No sada je sve jasno, prije početka prijateljskog dvoboja Hajduka i Fenerbahčea sportski direktor turske momčadi Mario Branco bio je nedvosmislen po tom pitanju.

- Edin Džeko je naš kapetan, jedan od najboljih strijelaca i najvažnijih igrača. Ne znam otkud te glasine da odlazi, pogotovo što smo mi već ostali bez nekoliko napadača. Džeko je nama jako važan i ne želimo ga izgubiti - kazao je Branco u razgovoru za 24 sata.

image
TOM DUBRAVEC/CROPIX

A Edin Džeko bio je neizostavna tema razgovora u A1 Nogometnom podcastu, gost je bio bivši igrač Hajduka Senijad Ibričić.

- Kada si igrač, svaki prijelazni rok spominje se 100 klubova i opcija. Iskreno, traje kontakt s Hajdukom. Ima prijateljski odnos s Nikolom Kalinićem. Direktor Fenera izjavio je da je Džeko napadač broj jedan. Mislim da je to teško, ali kao njegov prijatelj i navijač Hajduka nadam se da bi se moglo nešto dogoditi. Ja sam napravio sve što sam mogao. S moje strane je sve urađeno, ali realnost je nešto drugo. To će na kraju vjerojatno presuditi, što će odlučiti u Feneru. Ima ugovor s njima još godinu dana, izjavio je Ibričić čije riječi prenosi Slobodna Dalmacija.

Odgovorio je Ibričić i na pitanje kakva je Džekina emocija prema Hajduku.

- Glupo je da kažem da ima kao ja koji sam igrao u Hajduku, ali više od 15 godina ljetuje u Dalmaciji, dolazio je na puno utakmica Hajduka. Svi su ga super primili. Sigurno da je to dodatni motiv zbog kojeg bi on došao.

Cijeli razgovor pogledajte OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
07. rujan 2024 14:34