ANTE CIZMIC Cropix
TRENER MODRIH

Jakirović nahvalio Petkovića, otkrio veliku dvojbu, a dotaknuo se i suca: ‘To sam još jučer najavio‘

‘Možda smo ispočetka previše griješili, ušli smo u nesigurnost. Poslije smo se stabilizirali‘
Piše: SNObjavljeno: 30. ožujak 2024. 22:00

Dinamo je upisao minimalnu 1:0 pobjedu na gostovanju kod Hajduka. Jedini pogodak na utakmici vrijedan tri boda postigao je Bruno Petković. Nakon utakmice izjavu za Max Sport dao je trener Dinama Sergej Jakirović.

- Čestitao bi dečkima, imali su puno želje i htijenja, vjetar se mijenjao. Možda smo ispočetka previše griješili, ušli smo u nesigurnost. Poslije smo se stabilizirali, dolazili u zadnju trećinu, poentirali i imali stativu.

- Znali smo da će u poluvremenu ući napadač, problem je stvarao vjetar. Puno duela i trke, na kraju smo za taj jedan gol uspjeli pobijediti.

Sve utakmice SuperSport HNL-a možete gledati samo na MAXSport kanalu.

Petković?

- Vidjelo se u hrvatskoj reprezentaciji koliko je važan. U dobroj je formi, nagradio se pogotkom, jako mi je drago.

Baturina?

- Vidjelo se da je fizički malo pao, sreća je bila da se dogodilo pred pauzu. Hvala bogu nije bila ruptura, samo istegnuće, rekao je da će napraviti sve da igra, izrazito sam zadovoljan.

Sudac?

- Ja sam jučer najavio da čovjek sudi po pravilima, nema veze koji je faul, drugi ili peti, Pieree-Gabriel je rano dobio žuti, kao i Ristovski, bili smo u dvojbi hoćemo li jednog beka izvaditi. Istabilizirali su se obojica, srećom.

Konačno pobjeda na Poljudu?

- Nisam mogao vjerovati (da je toliko prošlo od prošle, op.a.), to pokazuje koliko je zahtjevno ovdje pobijediti, derbi je posebna utakmica.

Kup u srijedu?

- Raspored je takav, sutra je Uskrs kojeg čestitam svima. Idemo se pripremiti za srijedu, napravit ćemo sve da prođemo, morat ćemo odigrati još bolje nego danas.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. travanj 2024 00:34