Jani Atanasov (desno)

 TOM DUBRAVEC Cropix
NOVI ODLAZAK

Još jedan igrač napustio Hajduk, poznato je koliko je njegovim odlaskom zaradio klub s Poljuda

‘Presretan sam što sam imao priliku biti dio ovog velikog kluba‘, kazao je na izlaznim vratima.
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 23. siječanj 2023. 22:35

Jani Atanasov od ponedjeljka navečer novi je igrač poljske Cracovije. Hajduk i MKS Cracovia dogovorili su transfer 23-godišnjeg sjevernomakedonskog veznjaka, a splitskom klubu pripada 300.000 eura odštete.

Atanasov je na Poljud stigao u rujnu 2020. godine nakon što je prethodno raskinuo ugovor s turskim Bursasporom. Za Bijele je upisao ukupno 69 službenih nastupa, a pritom je postigao šest golova uz tri asistencije. Prošle sezone igrao je u četiri od pet utakmica prilikom osvajanja Kupa, a četvrtfinalu je postigao dva pogotka u pobjedi protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj.

- Presretan sam što sam imao priliku biti dio ovog velikog kluba. Želim se zahvaliti svim ljudima koji čine ovaj Hajduk, od Uprave, zaposlenika, mojih suigrača do nezaboravnih navijača koji su nam priuštili puno uspomena. Došao je trenutak za sljedeći korak u mojoj karijeri, a Hajduku želim sve najbolje, puno uspjeha i trofeja u budućnosti - poručio je Jani pri rastanku s Hajdukom.

Za Hajduk je debitirao u derbiju s Dinamom, nekoliko dana nakon što je potpisao za Bijele, a prvi gol zabio je u prosincu iste godine na gostovanju kod Gorice. Zadnji put je za Hajduk nastupio u prosincu prošle godine u Kup utakmici protiv Mladosti iz Ždralova. Atanasov se tako priključio nizu odlazaka s Poljuda ove zime, jer Bijele su već napustili osmorica igrača - Biuk, Ljubičić, Čolina, Dimitrov, Šarić, Eduok, te Vuković i Krolo na posudbama.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 19:07