VOJKO BASIC Cropix
NAPOKON JE JASNO

Konačan odgovor: Rakitić se otvorio i otkrio tko ga je zapravo gurnuo prema Hajduku

U razgovoru za španjolsku radijsku postaju Canal Sur Radio, Rakitić je istaknuo važnu ulogu svoje supruge Raquel
Piše: SNObjavljeno: 10. rujan 2024. 15:58

Iza svakog uspješnog muškarca stoji uspješna žena. Itekako bi se moglo raspravljati o ovoj poslovici i to iz nekoliko različitih kuteva, ali izgleda da je ona točna u slučaju Ivana Rakitića. Naime, on je u razgovoru za španjolsku radijsku postaju Canal Sur Radio otkrio kako iza odluke da pristupi Hajduku stoji njegova supruga Raquel.

- Bila je to odluka srca, a završni poticaj došao je od moje supruge Raquel. Rekla mi je da bi voljela živjeti u Hrvatskoj s cijelom obitelji. Jednostavno, ponosan sam što mogu biti u svojoj zemlji, igrati u HNL-u i pokazati svoju zemlju svojoj obitelji - rekao je.

image

Ivan Rakitić i Raquel Mauri

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Veliku pažnju španjolske javnosti dobila je Rakitićev komentar zbog čega Barcelona, kad je on igrao za nju, nije osvojila više trofeja.

- Uz dužno poštovanje, mi nismo osvojili više titula zbog dosade i zato što smo razmišljali o stvarima koje nisu bile vezane uz nogomet. Zeznuli smo protiv Rome i Liverpoola, ali uvjeren sam da nam je bilo dosadno zbog osjećaja prevelike nadmoći. Ako ne daš sve od sebe, ne pobjeđuješ. Da smo bili gladni, osvojili bismo još jednu ili dvije Lige prvaka.

Rakitić je još jednom naglasio kako je Sevillu napustio zbog neslaganja s Quiqueom Sánchezom Floresom.

- Jasno je da ga nisam razumio, nisam se slagao s njegovim riječima. Nije da sam ga trpio ili ne, već se nisam slagao s onim što se događalo. Ne mislim pritom na sebe, već na momčad i Sevillu. Nisam se slagao s načinom na koji su se stvari radile. Nisam pogriješio s odlaskom, jer mi se nisu sviđali intervjui koje je davao. Bio je potpuno u krivu; nisam iznenađen... Donio sam ispravnu odluku - zaključio je Rakitić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
10. rujan 2024 16:16