Mislav Karoglan

 Cropix
STANKA OSTAVILA TRAG

Novi problemi za Hajduk, zvijezdi se zakomplicirao oporavak, evo koliko će izbivati s terena

Pregledom u procesu oporavka ustanovljeno je da ozljeda mišića zadnje lože traži dulji oporavak
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 21. veljača 2024. 12:37

Ništa od brzog povratka na travnjak, Nikola Kalinić oporavljat će se još 10 dana i po novom liječničkom izvješću trebao bi biti spreman za utakmicu sa Istrom prvog vikenda u ožujku na Poljudu. Pregledom u procesu oporavka ustanovljeno je da ozljeda mišića zadnje lože traži dulji oporavak od prvotno planiranih tjedan dana, stoga su preoptimistične bile prognoze da bi se centarfor Bijelih mogao vratiti na teren već za Kup susret sa Varaždinom koji se igra u utorak na splitskom stadionu. Kalinić će tako propustiti najmanje tri utakmice, jer već nije bio u konkurenciji za Rudeš, a potom ga čeka i stanka u dvostrukom ogledu sa Varaždinom. Prvenstvenom koji stiže u subotu na gostovanje, te domaćem, spomenutom, Kup dvoboju na Poljudu.

Nikola Kalinić vratio se u kadar Bijelih nakon šestomjesečne stanke, odradio je potom zimske pripreme i zaigrao u tri početna dvoboja drugog dijela sezone. Ali, razvidno je da je duga stanka ostavila traga i Kalinić je ozljedio osjetljivi mišić zadnje lože zbog kojeg ga još tjedan i pol dijeli od povratka u momčad.

Za subotnju utakmicu u Varaždinu očekuje se povratak Benrahoua koji je također propustio ogled sa Rudešom u Kranjčevićevoj, dok je i dalje upitan Moufi. Ali, za Karoglana je dobra vijest da se treningu priključio Diallo koji nakon povratka sa osvojenog Afričkog kupa nacija konkurira za početnu postavu za subotu protiv Varaždina.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. ožujak 2024 07:51