DAMIR KRAJAC Cropix
SPLIT IMA SVOG JUNAKA

Pljušte reakcije na Gattusov istup: ‘Pazi, dirnuo si u osinjak‘; ‘Ljudino, kapa do poda od navijača Dinama‘

Veći dio komentara s društvenih mreža u potpunosti je naklonjen talijanskom stručnjaku
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 14. rujan 2024. 10:44

Trener Hajduka Gennaro Gattuso nije se mogao obratiti javnosti i odgovoriti na neka važna pitanja uoči utakmice jer je njegov klub otkazao uobičajenu konferenciju za novinare, no zato je puno toga rekao nakon pobjede u derbiju protiv Dinama.

- Za Kalinića se može reći svašta, ali definitivno ne da je lažljivac, potpisujem vam to! On me nagovorio da dođem ovdje, da njega nije bilo, ne bi ni mene bilo u Splitu. Hvala mu na tome, posvećujem mu ovu pobjedu – rekao je Gattuso u programu MaxSporta.

Prokomentirao je i odnos s predsjednikom Hajduka Ivanom Bilićem.

- Situacija je takva kakva je, nemam ja previše vremena razmišljati o razočaranju. Obećane su mi neke stvari, ali nisu ispunjene. Nije istina da Bilić i ja nismo razgovarali 10 dana, nego mjesec dana. U ovom trenutku mogu birati hoću li se boriti ili odustati, a biram borbu – jasno je poručio talijanski trener na Hajdukovoj klupi.

Njegov istup izazvao je brojne reakcije na društvenim mrežama, a mi smo odabrali neke od komentara na Facebook stranici Sportskih novosti.

"Svaka čast Gospodine Gattuso, kao i uvijek iskren, uz istinu, bez dlake na jeziku i bez kalkulacija, baš onako kako i treba i kakav si ti uvijek bio, a isto tako i Nikola Kalinić, takvi ljudi znaju da takvi stavovi koštaju u današnjem svijetu gdje "svi" kalkuliraju i samo traže računice. Svi pravi hajdukovci su uz tebe i Kalinića", kaže jedan pratitelj, a pozitivni komentari na ime Talijana se nastavljaju.

"Kapa do poda gospodinu Gattusu od navijača Dinama. P S., molim te ostani par dan u ZG i nauči Jakira što je taktika. Rino, osvježenje za našu ligu. Iskren i ljudina."

"Svaka čast Gennaro na iskrenosti, ali mislim da si dirnuo u osinjak i da si sutra već put Italije..."

"Svaka čast na ovoj izjavi i podršci Kaliniću. Bilića, Pavelina i Nadzorni odbor potjerati zbog dobrobiti Hajduka. Ako ih potjeramo imamo šansu da konačno budemo Prvaci."

"Gattuso uvijek "bez dlake na jeziku" takav je bio i u Napoliju i zbog toga ga ne vole što je "iskren", a zna postaviti taktiku protiv "velikih". To je uspješno radio u Napoliju, Valenciji, evo sad i u Hajduku."

"Jučer je Bilić bio 2 razine iznad Gattusa, danas je obrnuto! Grande Rino!"

"Bravo! Svaka čast treneru! To je stav i temperament!"

"Hajduku očito treba kaos i nikakva veza između terena i uprave, tako se postižu rezultati."

Sve utakmice SuperSport HNL-a možete gledati samo na MAXSport kanalu

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
14. rujan 2024 11:14