BOZIDAR VUKICEVIC Cropix
GLAS NARODA

Pljušte reakcije na Kalinićev istup: ‘Adio za nekad ponos hrvatskog nogometa; Ako ovo ne izazove potrese...‘

Na Facebook stranici Sportskih novosti dobili smo pregršt vaših komentara
Piše: SNObjavljeno: 11. rujan 2024. 13:35

Medijski istup Nikole Kalinića u kojem je otkrio razne detalje i situaciju u Hajduku glasno je odjeknuo i na društvenim mrežama. Na Facebook stranici Sportskih novosti dobili smo pregršt vaših komentara, te smo odlučili izdvojiti neke:

"Napokon je netko rekao istinu"

"Pošteno i otvoreno. Ostali šute. Dakle, Kalinić je u pravu. Još jednom, to je Hajduk danas, a to je isto već 20 godina. Adio za nekad ponos hrvatskog nogometa, Dalmacije i svakog realnog ljubitelja nogometa"

"Ako ovo ne izazove potrese u Hajduku, ako se Torcida i ostali navijači ne dignu na noge, mislim da Hajduku nema spasa...

"Nikola bi mogao biti upisan kao jedan od najvećih u Hajduku ikada...iako se bojim da će biti upisan kao još jedan domaći izdajnik..."

"Ako je godinama to treba sasjeći u korijenu pod hitno. To su mrzitelji kluba, sve potirati odmah."

"Ništa nova, ništa nova. Dok udruge vode Hajduk, a grad Split ka većinski vlasnik ništa ne radi, dok NO prodaje mlade igrače u bescjenje Hajduk je osuđen...ipak HŽV, a sve drugo je u prolazu!"

"Svi pravi navijači to znaju, Kale ti si najjači. Ulica ušla u klub i uprava, nema tu sreće, još 30 godina tko priživi za 30 godina pričat će. Kale kapa do poda, da su takva kao ti bar dvojica za dvije godine bi igrali Ligu prvaka"

"Bravo majstore!"

"Taj lik Kale, nije baš oličenje sposobnosti i klikera. Al netko ga je postavio. Pa su ga zajeb*li gdje su stigli... Neznalice i nogometni žohari, koji odlučuju. Kao osuđena partija na vlasti, balkanizam najgore vrste!"

Linker
11. rujan 2024 14:36