JOSE BRETON/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Jose Breton/nurphoto/shutterstock Editorial/profimedia
ZNAKOVITA OBJAVA

Rakitić se uoči dolaska u Hajduk oglasio na Instagramu, odmah se javio i Lovren: ‘Gorit će Split‘

Do sada je jedina prepreka bila njegova situacija u Saudijskoj Arabiji, a izgledno je kako je i to sada riješeno
Piše: SNObjavljeno: 19. srpanj 2024. 18:50

Pitanje je dana kada će legendarni Ivan Rakitić službeno postati novi igrač Hajduka. Dolazak Rakitića je potvrdio i trener Hajduka Gennaro Gattuso koji je rekao da se finaliziraju posljednji detalji.

Rakitić se u petak poslijepodne uoči dolaska u Split javio znakovitom objavom na svom Instagram profilu. U njoj se fotografirao tijekom treninga uz kratki opis "Pripremam se". Komentar mu je odmah ostavio još jedan bivši Vatreni Dejan Lovren koji je napisao "Gorit će Split".

Do sada je jedina prepreka bila Rakitićeva situacija u Saudijskoj Arabiji, a izgledno je kako je i to sada riješeno. Rakitić je u Al Shabab stigao krajem siječnja ove godine po raskidu ugovora sa Sevillom, a potpisao je do lipnja 2025. gdje mu je bilo garantirano 15 milijuna eura po sezoni.

Ipak, odlučio se nakon šest mjeseci završiti tu avanturu i pokušati pomoći Hajduku da dođe do toliko željene titule. Tijekom svoje bogate karijere nastupao je još za Basel, Schalke, Barcelonu i Sevillu, a dolazak takvog igrača u HNL znači puno za cjelokupnu ligu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. rujan 2024 23:16