Nikola Kalinić i Drago Gabrić u zagrljaju 2008. godine

 Duje Klarić/Cropix
MIŠLJENJE BIVŠEG SUIGRAČA

‘Rušio je Milan i Juventus, kako sada nema mjesta u Hajduku? Ako mu se da šansa, iskoristit će je!‘

‘Ne možete od njega očekivati čuda ako igra 10-15 minuta‘, rekao je nekadašnji veznjak Hajduka
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 13. svibanj 2023. 10:37

Drago Gabrić igrao je s Nikolom Kalinićem dok je solinski centarfor u prvom mandatu zabijao za Bijele prije odlaska u Blackburn. Gabrića smo upitali kako gleda na situaciju s Kalinićem u Hajduku, zašto ne igra, kakva mu je budućnost?

- Precizni odgovor na sva pitanja zna samo trener Leko. Vjerojatno je Kalinića gledao kroz prizmu igrača koji je dugo bio ozlijeđen. Ali s obzirom na to da sam igrao s Nikolom, da znam kakav je bio, danas je sigurno i bolji nakon godina igranja u jakim klubovima. Čudno zvuči da igrač koji je prije godinu i pol rušio Milan i Juventus, sada nema mjesta u Hajduku konkurirati za prvih 11. Ozljeda je prošla i ako mu se pruži šansa u kontinuitetu, sigurno će ju Kalinić iskoristiti jer on je igrač koji u tandemu s Livajom može dati 15 do 20 golova po sezoni - rekao je Gabrić pa dodao:

- Pravi igrač je uvijek dobrodošao, a Kalinić je definitivno pravi. Samo ne možete ni od njega očekivati neka čuda ako igra po 10-15 minuta. Serija utakmica svima treba, posebno napadačima koji žive od kontinuiteta i golova. Bila bi velika šteta da zaključi karijeru jer uvjeren sam da ukoliko bude zdrav sigurno može odigrati još dvije sezone i uz Livaju biti najveće pojačanje Hajduka - kazao je Gabrić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. svibanj 2024 10:50