Marko Livaja u dresu Intera

 Olivier Morin/afp/profimedia
MOURINHO POKRENUO LAVINU

Talijani se ponovno raspisali o svađi Livaje i Cassana: ‘Trener je imao viziju, a njemu to nije odgovaralo‘

"Special One" u svom obračunu s Antonijom Cassanom dotaknuo se igrača Hajduka i inspirirao Talijane
Piše: SNObjavljeno: 09. travanj 2023. 12:49

Nakon što je José Mourinho podignuo dosta prašine odgovorom na prozivke Antonija Cassana, u kojima se spominjao i Marko Livaja, talijanska La Gazzetta dello Sport donijela je mali nastavak priče što se događalo u svlačionici Intera prije desetak godina.

"Special One" u svojoj se izjavi pozvao na svađu s treninga Intera koja se dogodila u sezoni 2012/23, a čiji su glavni akteri bili upravo Cassano i Livaja. Trener Nerazzurra u toj sezoni bio je Andrea Stramaccioni, koji je imao novu viziju nešto mlađahnije momčadi, pa tako u prvim kombinacijama nije imao talijanskog napadača koji je dobivao sve manje prilika.

Jedna od mlađih uzdanica bio je i Hrvat, kojega je trener itekako više cijenio od Cassana, što potonjem nije odgovaralo i zbog čega je i ušao u sukob s trenerom. Ujedno, u to se vrijeme Talijan svađao s Livajom, a u tim bi sukobima, prema navodima Mourinha, gore prošao Cassano.

Nadalje, Gazzetta je istaknula kako je Livaja pronašao mir u 30. godini u Splitu, a isto tako istaknuli su i jednu nestašnu epizodu iz Atalante, za koju je potpisao nakon Intera. Prisjetili su se tako sukoba Livaje i Ivana Radovanovića na treningu, zbog čega je Splićanin bio suspendiran, ali se kasnije i ispričao za taj incident.

Linker
26. travanj 2024 02:20