Ivan Lučić

 ANTE CIZMIC Cropix
U TOP FORMI

FOTO Toliko o tome da ima višak kilograma: Hajdukovac jednim potezom začepio usta svim kritičarima

Pojedinci su preispitivali fizičku spremu 29-godišnjeg vratara
Piše: SNObjavljeno: 19. srpanj 2024. 14:35

Hajduk idućeg četvrtka otvara sezonu europskim srazom protiv HB Torshavna. Dok se vode posljednje rasprave o tome kako bi trebala izgledati postava Bijelih, prvenstveno gledajući sredinu terena, jedna je dvojba pomalo pala u sjenu.

Pitanje vratara gotovo pa cijelu prošlu sezonu nije ni postojalo, s obzirom na izostanak kapetana Lovre Kalinića zbog ozljede, rukavice je u svoje ruke pokupio Ivan Lučić i postao neizostavna jedinica splitske momčadi. Ipak, Lučić je u travnju i sam zadobio rupturu meniska koljena, zbog čega je podvrgnut i operacijskom zahvatu, a slijedio je nakon toga period rekuperacije. Vratio se Lučić u pogon na netom završenim pripremama u Sloveniji, a pojedinci su pritom preispitivali fizičku spremu 29-godišnjeg vratara.

image

Ivan Lučić Instagram

Ivan Lučić Instagram Story

Pisalo se o potencijalnom višku kilograma, a čini se da je cijela priča došla i do samog Lučića, koji je kritičarima odlučio odgovoriti na najbolji mogući način. Vratar Hajduka na Instagram Storyju objavio je sliku istesanog torza i uz fotografiju sarkastično poručio: "Višak"

Nastavno na početnu dvojbu, pred Gennarom Gattusom velika je odluka kome će dati prednost između vratnica na otvaranju sezone. Očekuje se da će to ipak biti Lučić, koji je svoj status zavrijedio prošle sezone, ali priliku će zasigurno, prije ili kasnije, dobiti i Kalinić.

image

Ivan Lučić

ANTE CIZMIC Cropix
image

Marko Livaja, Ivan Lučić

DAMIR KRAJAC Cropix

Linker
05. rujan 2024 17:40