SCREENSHOT
SVE BLIŽE POVRATKU

Vatreni trenira punom parom: Ivan Perišić objavom oduševio sve navijače Hajduka i poslao moćnu poruku

Nakon individualnog rada i ulaska u službeni zapisnik sljedeći korak je početak treninga s momčadi
Piše: SNObjavljeno: 14. ožujak 2024. 08:34

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić svakog dana trenira punom parom ne bi li se što ranije vratio na teren i tako pomogao Hajduku u velikoj borbi za naslov prvaka. Da se Vatreni nimalo ne štedi pokazao je to i na društvenim mrežama, točnije na svojem Instagramu profilu na kojem je objavio jedan video treniniga.

Na snimci se može vidjeti kako vodi loptu po terenu gdje u završnici akcije puca prema vratima. Video je popraćen popularnom pjesmom Sije Furler ‘Unstoppable‘, uz koju je Ivan prikačio i prigodnu poruku koja je oduševila navijače:

- U subotu na najjače. Vidimo se. Svi na Poljud. HŽV.

image
SCREENSHOT

Naime, Hajduk u sklopu 27. kola SuperSport HNL-a dočekuje Lokomotivu. Ivan Perišić prvi put je prošle subote sjeo na klupu Hajduka te tako premijerno ušao i u zapisnik službene utakmice Bijelih.

Perišić je zaista svakim danom sve bliže povratku. Nakon individualnog rada i ulaska u službeni zapisnik sljedeći korak je početak treninga s momčadi. Kada krene u trenažni proces s ekipom znat će i Perišić koliko je bliže prvom nastupu u dresu Hajduka.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
04. svibanj 2024 00:46