Srećko Nakić

 GORAN MEHKEK/CROPIX
KULOARSKE PRIČE

‘Za sve predsjednike Hajduka on je televizor u boji‘, šuška se o novom kandidatu, evo što on kaže na glasine

Šuškanja po kuloarima oko ovog potencijalnog kandidata postala su preglasna
Piše: P.S./Slobodna DalmacijaObjavljeno: 16. travanj 2024. 16:18

Hajduk kao da je upao u neki zrakoprazni prostor. Tako je izgledala i prošla utakmica s Osijekom, prazne tribine, a nije bilo ni nekog naboja na travnjaku.

Čekaju se imenovanja, prvo i najbitnije, čeka se ime predsjednika Uprave, čovjeka koji će naslijediti Lukšu Jakobušića, a nadaju se onda navijači splitskog kluba i da će ‘Taj‘ izabrati i pravog sportskog direktora, ovaj potom pravog trenera... Da će Hajduk konačno krenuti prema toj tituli koje nema od 2005. godine, piše Slobodna Dalmacija.

Kao mogući novi predsjednik prvo je isturen u javnost Josip Pavić, bivši vaterpolski golman, a danas državni tajnik za Sport, no priča je brzo ugašena.

Posljednjih se dana u javnosti pojavilo novo ime, a slagale su se kockice kako je baš on ‘Taj‘.

- Ma on je za sve dosadašnje predsjednike ‘televizija u boji‘ - kazao mi je jedan ‘doušnik‘ koji dobro poznaje rad i djelo gospodina Srećka Nakića, jednog od ključnih ljudi Atlantic Grupe.

Čovjek je potpredsjednik Grupe za Distribuciju i sam nam je priznao...

- Navijač sam Hajduka, ali... - kazao je i nastavio:

- Zovem vas da kažem da ništa od toga. Nisam ja novi predsjednik Uprave Hajduka, ostajem vjeran Atlanticu - nasmijao se.

Uz želju Hajdukovih navijača da njihov klub postane prvak, traga se i za novim predsjednikom. Imamo dvojicu koja to - nisu. Šuškanja po kuloarima oko gospodina Nakića postala su preglasna, pa da ih utihnemo. Do novog šapata, piše Slobodna Dalmacija.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. travanj 2024 16:21