Luksa Jakobušić, Velimir Zajec

 

 ANTE CIZMIC Cropix
GOSTOVAO NA POLJUDU

Zajec je nakon izbora u Dinamu poslao snažnu poruku Hajduku, evo kako su ga u Splitu dočekali nakon toga

Plavi su nakon pobjede nad Majstorom s mora proslavili sa svojim navijačima na poljudskom stadionu
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 01. travanj 2024. 20:17

Prije subotnjeg El Croatica pisali smo o tome kako je Dinamov novi predsjednik Velimir Zajec kao kapetan svojim pogotkom 1982. protiv Hajduka na Poljudu trasirao put Modrima prema naslovu prvaka u bivšoj državi nakon 24 godine. Pitali smo se može li to napraviti i kao predsjednik 42 godine kasnije, može li s njim na čelu kluba opet zablistati "Dinamovo proljeće". I, dobili smo odgovor. Zajec je i kao predsjednik, kao onda kapetan, uspio na Poljudu!

Zeko je u Splitu, tako kažu svi s kojima smo razgovarali, dočekan jako lijepo. Uostalom, odmah nakon pobjede na izborima Zajec je na inauguracijskom govoru poslao poruke za smirivanje tenzija među najvećim hrvatskim klubovima, apelirao je na međusobno poštivanje najvećih suparnika. Hajdukov predsjednik Lukša Jakobušić odgovorio je čestitkom, čestitao mu je i privatno. Očigledno se okrenuo novi list u odnosima Dinama i Hajduka. To se osjetilo i na derbiju, delegacija Dinama na ručku je bila potpuno nova, vladala je mirna i srdačna atmosfera, upućeni kažu da je bilo puno razgovora i prije i poslije utakmice, kvalitetnih izmjena iskustva, da tenzije nisu postojale. Možemo samo zaključiti da je to izvrstan novi početak odnosa Modrih i Majstora s mora.

Plavi slobodni za Uskrs, u ponedjeljak trening

Plavi dečki su nakon pobjede nad Majstorom s mora proslavili sa svojim navijačima na poljudskom stadionu. I to je bilo sve. Nikakvog posebnog slavlja nije bilo, što i jest logično, pred Modrima su tek konačne utakmice odluke u finišu prvenstva i polufinale Kupa. Jakirović i njegovi su se odmah nakon ogleda u Splitu vratili doma provesti Uskrs sa svojim najmilijima, nedjelja je bila slobodan dan, na treningu su se pojavili u ponedjeljak poslijepodne.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
01. travanj 2024 20:17