Igor Štimac u podcastu Sportskih novosti

 HANZA MEDIA TV
BOCNUO JAKOBUŠIĆA?

‘Zaslužuješ veći respekt od poruke onog blefera‘: Znakovito obraćanje Igora Štimca nakon uspjeha Hajduka

‘Ova dica imaju hajdučko srce i dišpet, a znanja puno više od preplaćenih bezimenih likova...‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. ožujak 2023. 08:00

Mladi nogometaši Hajduka pobjedom su u Dortmundu protiv Borussije nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca prošli u polufinale UEFA-ine Lige mladih. Izabranici Marijana Budimira plasirali su se tako na završni turnir koji će se u travnju odigrati na terenima u švicarskom Nyonu, gradu-središtu krovne europske nogometne federacije. Hajduk će u polufinalu igrati protiv moćnog talijanskog AC Milana.

Brojne poruke podrške stižu za Hajduk iz cijele Hrvatske, a jednu je poslao i Igor Štimac. Nekadašnji kapetan i trener, odnosno kasnije sportski direktor kluba čestitao je mladićima, ali i poslao jednu znakovitu poruku.

- Bravo dico naša, čestitke na zasluženoj pobjedi!! Trener Budimir je ovim uspjehom zaslužio puno veći respekt od poruke blefera da se ode negdi “kalit”. Ova dica sa svojim trenerom zaslužuju da im se širom otvore vrata prve momčadi jer imaju hajdučko srce i dišpet, a znanja puno više od preplaćenih bezimenih likova kojima je Hajduk prolazna stanica za nigdje! - napisao je Štimac u svojoj objavi na Facebooku.

Nije moguće sa sigurnošću to reći, no neki bi mogli pretpostaviti je da se pod izrazom "blefer" misli na Lukšu Jakobušića, predsjednika Hajduka. On je naime, na nedavnom dvosatnom druženju s izabranim novinarima na Poljudu rekao kako bi za Budimira bilo bolje da na ljeto napusti Hajduk i ode potražiti angažman u seniorskom nogometu.

Linker
26. travanj 2024 14:24