Denis Kolinger ima tri žuta kartona

 RONALD GORSIC Cropix
KAKO SE PRIPREMITI?

Čabraja mora izmišljati stvari protiv Rijeke. Na svije pozicije nema niti jednog zdravog igrača

Strateg momčadi s Kajzerice Čabraja ne može računati ni na jednog od trojice srednjih braniča
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 17. listopad 2024. 09:40

U opipljivim je problemima trener Lokomotive Silvijo Čabraja uoči dvoboja s Rijekom (petak, Kranjčevićeva, 18 sati).

Strateg momčadi s Kajzerice, naime, ne može računati ni na jednog od trojice srednjih braniča - Jon Mersinaj je još u procesu oporavka i tek je počeo trčkarati, Denis Kolinger je prikupio tri žuta kartona, a Moreno Živković se s reprezentativnog okupljanja (do 21. godine) vratio ozlijeđen, napustio je našu mladu selekciju već nakon utakmice s Andorom zbog problema s trbušnim zidom.

Stoga će, kako sad stvari stoje, protiv Rijeke zaigrati “priučeni” stoperi, bočni braniči Fran Karačić i Marin Leovac. Istina, nije im strano igrati na stoperskim pozicijama, ali ipak su po vokaciji bočni braniči i dosad još nisu nastupili u tandemu, kao što će to, silom prilika, biti u petak.

Dodajmo i da se veznjak Antonio Baždarić s reprezentativne akcije naše mlade vrste (do 19 godina) vratio ozlijeđen, muči ga gležanj, pa Čabraja ne može ni na njega računati. Ionako “tanak” igrački kadar Lokosa, eto, sad je još više “stanjen”, a u svlačionici još ima ozljedama načetih igrača, pa ćemo vidjeti hoće li možda još netko otpasti do petka.

Dobra je vijest s Kajzerice da će među kandidatima za nastup protiv Rijeke biti ofenzivni veznjak Ivan Canjuga, oporavio se od ozljede i u punom je ritmu treninga. U srijedu se u Zagreb vratio i sve bolji zadnji vezni igrač Feta Fetai, koji je bio s A reprezentacijom Albanije.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. listopad 2024 09:41