ANTE CIZMIC Cropix
‘NISMO TO UČINILI‘

Stigla reakcija iz Zagreba: Nema masovnog učlanjenja navijača Hajduka u naš klub, ništa od navedenog nije točno!

‘Provjerio sam kakva je situacija i vidio kako nema naznaka da se tako nešto događa‘
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 29. srpanj 2023. 14:31

U nekim se medijima pojavila informacija da se navijači Hajduka masovno učlanjuju u Lokomotivu kako bi osigurali ulaznicu za dvoboj Lokomotiva - Hajduk u posljednjem, 36. kolu HNL-a! Pristalice Hajduka, naime, opet vjeruju da će njihov klub do posljednjeg kola biti u utrci za naslov, pa žele osigurati ulaznicu za tu utakmicu.

Godišnja članarina za pristupanje klubu s Kajzerice je 30 eura, a to članstvo istodobno jamči i godišnju ulaznicu za sve domaće utakmice Lokosa u Kranjčevićevoj u sezoni 2023./2024. A nakon glasine o masovnom učlanjenju hajdukovaca, osvanula je i vijest kako je Lokomotiva sa svoje web-stranice uklonila pristupni formular za online učlanjenje!

Glasnogovornik Lokomotive, Ivan Marčinko kaže:

- Ništa od svega navedenog nije točno! Kad sam prije nekoliko dana pročitao informaciju o masovnom učlanjenju Hajdukovih navijača, provjerio sam kakva je situacija i vidio kako nema naznaka da se tako nešto događa. Prošle smo godine imali oko 900 članova, sad ih je oko 1100, dakle, sve je u sličnim gabaritima. I sad, kao i lani, imamo prijave za članstvo iz svih dijelova Hrvatske, nisu posebno izražene iz Dalmacije. Znamo, nadalje, da u Zagrebu ima dosta dalmatinskih studenata koji su Hajdukovi navijači, no u odnosu na prošlu godinu nema velike razlike u broju članova - kaže Marčinko i dodaje:

- Nismo uklonili formular s naše web-stranice, upravo ga, eto, imam pred sobom i gledam našu web stranicu. Učlanjenje je, dakle, i dalje moguće online, a ova akcija traje do kraja kolovoza - kaže Marčinko.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
29. kolovoz 2024 08:15