Velimir Zajec

 GORAN MEHKEK Cropix
ZAGREBAČKI DERBI

Zagrebačka atmosfera probudila nostalgiju, na tribinama skauti, a Zajec opet potvrdio ogromnu popularnost

Ugodno nedjeljno vrijeme bila je odlična pozivnica za utakmicu u Kranjlčevićevoj
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 21. travanj 2024. 17:15

Malo sunca, malo oblaka, dosta vjetra... Takvo je vrijeme u nedjelju prolazi metropolom, a to je bila odlična pozivnica za utakmicu u Kranjčevićevoj ulici. Znali smo da za gradski derbi vlada veliko zanimanje i da će tribine biti popunjene. Naravno, Dinamovim navijačima, jer sumnjamo da su za Lokose navijala i ona dječica odjevena u trenirke Lokomotive.

Sve utakmice SuperSport HNL-a možete gledati samo na MAXSport kanalu

Kranjča je bila skroz Dinamova, kad su dečki iz Maksimira istrčali na teren, prolomio se veliki pljesak i skandiranje ‘Dinamo, Dinamo‘... Podrška Modrima stizala je i ispred stadiona, navijali su oni koji su čekali obaviti kontrole na ulazima. Atmosfera u nedjeljno zagrebačko poslijepodne je prava nogometna, nostalgično podsjetila na neka prošla vremena.

U ložu u Kranjčevićevoj ulici među prvima je stigao predsjednik Dinama Velimir Zajec, uz predstojnika svog ureda, Sanjina Španovića. Uvijek kad se negdje pojavi, Zeko izaziva ogromno zanimanje nogometnog puka. Onoga trenutka kad je zakoračio u ložu, mahali su mu navijači s zapada, a oni najbliži su tražili fotografiranje ili ‘selfie‘.

Prvi čovjek Modrih sve je strpljivo odrađivao, sa smiješkom. Popularnost Zajeca je ogromna. U loži su naravno bili i ostali najvažniji ljudi Dinama, te naravno, domaćina Lokomotive. Bilo je tu i neizbježnih nogometnih agenata, skauta i mnogih koje viđamo na nogometnim utakmicama.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. travanj 2024 23:52