VLADO KOS Cropix
DEMANTIRAO NATPISE

Bjelica najavio promjene u udarnom sastavu i poručio: ‘Igrači imaju moju podršku, ne znam imam li i ja njihovu‘

‘Tražim lavove koji su spremni boriti se‘, kaže trener Osijeka uoči idućeg HNL izazova
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 12. kolovoz 2022. 12:30

Nenad Bjelica održao je presicu uoči utakmice Varaždinom koja se igra u nedjelju u 18.55 u Gradskom vrtu. Po nekim najavama možda i zadnje koju će voditi kao trener Osijeka, jer ga nakon toga čeka sastanak s predsjednikom Sakaljem.

- Fiolić, Kleinheisler i Lovrić trenirali su nešto lakšim intenzitetom, ali su priključeni momčadi. Nejašmić nije trenirao s momčadi, on i Čeberko cijeli tjedan rade individualno. Vidjet ćemo što nam je donio tjedan - kazao je Bjelica o zdravstvenom stanju igrača.

Bjelica demantira natpise da ima problema s nekim igračina.

- Imam odličan odnos s igračima. Ne mogu biti sretan, jer ne pobjeđujemo. To ipak ne umanje što smo dobro napravili. Jako sam zahvalan za sve što su moji igrači napravili u zadnje dvije godine. Oni imaju moju podršku, a ne znam imam li ja njihovu. Vjerujem u svakog igrača u kadru. Vedran će reći kakav je odnos igrača i mene.

Vedran Jugović sjedio na presici uz Bjelicu.

- Ne vidim zašto bi se mijenjao naš odnos s trenerom, jer imamo lošije rezultate. Svašta se piše, ali i puno neistine. Imamo isti cilj, želimo pobjeđivati i igrati dobar nogomet - kazao je Jugović.

Bjelica pak najavljuje neke promjene u momčadi.

- Imao sam jedan plan do srijede, a onda su se dva, tri igrača nametnula iz drugog plana. Tražim lavove koji su spremni boriti se. Bit će promjena u udarnoj postavi, u malo sam utakmica na teren sam izvodio istu, Mijenjam i igrače i sustav. Iz krize možemo samo zajednički izaći. Naravno da na igrače utječe sve ovo što se događa oko mene, zbog toga ima glava nije "čista". Imamo problem koji imamo, trebamo ga riješiti kroz rad i razgovore.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 12:14