Nikola Čavlina

 MARIN FRANOV Cropix
ZNAKOVITA IZJAVA

Igrač kojem zvižde na Opus Areni gubi status u momčadi. Famozna klauzula ipak ne postoji

"Nisu navijači imali utjecaja, ja donosim odluke, a Malenica je bio dobar", komentirao je Čavlinin status Coppitelli
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 03. rujan 2024. 06:01

Na Poljudu smo dobili definitivnu potvrdu - Marko Malenica mora biti “jedinica” Osijeka! Vratio se dokapetan Bijelo-plavih konačno među vratnice nakon serije Čavlininih kikseva koji su skupo koštali momčad. Držao je Malenica s nekoliko sjajnih obrana svoju momčad iznad vode, a kod gola nije ništa mogao.

Coppitelli je nakon utakmice kazao kako navijači nisu sklonili s gola Čavlinu koji je dobio prednost u uvodnih osam utakmica sezone i u tom vremenu već doživio da mu tribine Opus Arene zvižde. I to ne jednom. S promjenom među vratnicama su špekulacije kako u ugovoru o posudbi Čavline postoji klauzula po kojoj on mora braniti konačno pale u vodu.

- Puno ozbiljnije shvaćam svoj posao. Momčad je bila oslabljena, htio sam iskusnog igrača na vratima. Nisu navijači imali utjecaja, ja donosim odluke, a Malenica je bio dobar - kazao je trener Osijeka koji će prvu iduću priliku da prekine niz loših rezultata imati u Kupu protiv Varteksa.

image

Marko Malenica

ANTE CIZMIC Cropix

Između posljednje pobjede Bijelo-plavih u Tallinnu protiv Levadije u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu i utakmice u Varaždinu protiv trenutno trećeplasirane momčadi Treće NL Sjever proći će točno 41 dan.

Linker
05. rujan 2024 10:37