Goran Tomić je zahvalio svima u Rijeci

 DAMIR SKOMRLJ Cropix
VIŠE NE ‘STANUJE‘ NA RUJEVICI

Goran Tomić se nakon rastanka s Rijekom zahvalio svima i otkrio: ‘Do dogovora je došlo na moju inicijativu‘

Šibenski trener se posebno zahvalio svima u klubu i istaknuo da mu je Rijeka ‘predivan dio karijere‘
Piše: Dean BauerObjavljeno: 28. svibanj 2022. 10:35

Goran Tomić, sad već bivši trener nogometaša s Rujevice oglasio se na mrežnoj stranici HNK Rijeke nakon objave vijesti o prekidu suradnje.

"Na početku želim istaknuti da je do dogovora došlo na moju inicijativu i hvala HNK Rijeka što mi je izašao ususret. Želim se zahvaliti svima u HNK Rijeka, počevši od predsjednika Damira Miškovića na prilici, dopredsjednika Deana Šćulca, Roberta Palikuče i Ivana Mancea, sportskim direktorima s kojima sam surađivao, Srećku Juričiću, generalnom direktoru Luki Ivančiću, ali naravno i svim ljudima u klubu. Hvala stručnom stožeru s kojima sam svakodnevno radio, igračima na odličnim igrama i siguran sam da smo u svakom trenutku davali svoj maksimum. Rijeka će mi uvijek ostati u lijepom sjećanju kao predivan dio moje karijere. Na kraju hvala i svim navijačima na podršci", zaključio je Goran Tomić.

Tomić je postao trener Rijeke početkom ožujka 2021., te je u završnici te sezone odveo Rijeku do trećeg mjesta u Prvenstvu Hrvatske. Rijeka je u sezoni 2021./22. stigla do play-offa Konferencijske lige, ušla u finale Hrvatskog kupa, a u Prvoj ligi zauzela četvrto mjesto.

image

Goran Tomić kao trener Rijeke

SOFASCORE.COM

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 01:00