Radomir Đalović je novi pomoćni trener Rijeke

 TEA CIMAS/CROPIX
NEKADA NAJBOLJI U LIGI

Rijeka nakon glavnih trenera odabrala i pomoćnika, u stožer stigao Crnogorac koji je u klubu ostavio trag

Radomir Đalović je novi pomoćni trener Rijeke za koju je u 74 utakmice kao igrač zabio 33 gola
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. lipanj 2022. 16:02

Rijeka je ranije danas objavila ime novog trenera, točnije imena ljudi koji će voditi ekipu u idućoj sezoni. Kao što smo već pisali, mjesto upražnjeno odlaskom Gorana Tomića popunit će Dragan Tadić i Fausto Budicin. Tadić će imati ulogu tehničkog direktora i biti odgovoran za stručni stožer, dok će Budicin biti glavni trener ekipe.

Ubrzo nakon što su objavili imena novih glavnih i odgovornih za ekipu u idućoj sezoni, iz Rijeke su otkrili i tko će biti pomoćnih Budicinu. Radomir Đalović je izabran za pomoćnog trenera, objavio je klub s Rujevice.

"Poziv Rijeke se ne odbija, hvala svima na ukazanom povjerenu, presretan sam i teško mi je nešto više reći. Ovo je moj klub, ovo je moj grad. Tu sam da pomognem mojoj Rijeci, Draganu i Faustu, hvala Damiru Miškoviću na povjerenju", rekao je Đalović pa dodao:

"Uživao sam u Rijeci kao igrač, Rijeka je uvijek bila moj klub i ovdje sam se uvijek odlično osjećao. Vjerujem da mogu puno pružiti i u novoj ulozi i još jednom hvala svima u klubu na prilici, zaključio je Radomir Đalović."

Đalović je u dresu Rijeke odigrao 74 utakmice i zabio 33 gola, te upisao 17 asistencija. U sezoni 2007./2008. je bio i drugi najbolji strijelac HNL-a s 18 postignutih golova, a dobio je i nagradu HRT-a za najboljeg igrača lige.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 05:24