GORAN SEBELIC Cropix
ATMOSFERA NA ALDO DROSINI

S tribina se čuli uvredljivi povici na račun Željka Sopića, u Puli nisu zaboravili što im je napravio

Pojavio se i izbornik Zlatko Dalić, kojem su u pratnji bili njegovi suradnici Ivica Olić i Vedran Ćorluka
Piše: Robert MatteoniObjavljeno: 22. listopad 2023. 17:19

Prekrasno “proljetno” vrijeme okupalo je Drosinu. Čak 22 stupnjeva Celzija, suho vrijeme, sunce i atmosfera “drugačije” utakmice. Regionalni derbi izazvao je, kao i uvijek, povišen interes onih koji rjeđe navraćaju na nogometne utakmice u Puli. Prema najavama pojavio se izbornik Zlatko Dalić, kojem su u pratnji bili njegovi suradnici Ivica Olić i Vedran Ćorluka. Njihovu pojavu na parkiralištu podno zapadne tribine iskoristili su mladi navijači, ali i stariji posjetitelji, te su se s vatrenim stožerom fotografirali.

Na tri tribine bilo je prilično gužve, a istok je, nažalost za atraktivnost ambijenta, zatvoren. No, na prvu je iznenadio izgled travnjaka Drosine, koji je djelovao prilično zelen i “ispunjen” u odnosu na protekle utakmice.

image

Ivica Olić, Zlatko Dalić, Vedran Ćorluka

GORAN SEBELIC Cropix

U VIP loži zamijetili smo više gostiju, a Istarsku županiju predvodio je župan Boris Miletić, koji je inače češći gost Drosine u odnosu na druge pulske političare. Dvije klupske vrhuške bile su odvojene, s jedne strane Istrina na čelu s predsjednikom Brankom Devideom Vicentijem, na drugoj strani riječka delegacija predvođena Damirom Miškovićem. U njegovom je društvu, naravno, bio i sportski direktor Darko Raić-Sudar, ujedno i predsjednik NSŽI Istre. Funkcije koje se mogu spajati samo u slučaju HNS-a...

Na sjeveru su bili glasni Demoni, njih oko 200, dok su jug zauzeli brojniji pripadnici Armade. Iako ih je najavljeno 1500, koliko drži ta tribina, nije bila potpuno ispunjena. Uz uobičajeno međusobno podbadanje dviju tribinu, posebno su glasni bili uvredljivi povici na račun riječkog trenera Željka Sopića, kojemu u Puli nisu zaboravili da ih je nakon proljetnog poraza s Goricom na Drosini okarakterizirao kao seljačku radnu zadrugu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
02. svibanj 2024 12:19