Momo Yansane

 SERGEI GAPON/AFP/PROFIMEDIA
NOVOSTI S RUJEVICE

Sopić i dalje živi ‘bajku‘: Vraća mu se mladi Vatreni, a ovo je pojačanje o kojem se u Rijeci najviše priča

Gvinejski internacionalac još bi pojačao konkurenciju u napadu, ali ga još uvijek nema u Rijeci
Piše: Siniša LončarObjavljeno: 21. rujan 2023. 13:32

Dobra vijest uoči nastavka priprema Rijeke za ogled protiv Slaven Belupa jest činjenica da je trener Željko Sopić dobio tjedan dana više za vraćanje u punu natjecateljsku spremu tri važna igrača: Emmanuela Bandu, Emira Dilavera i Stjepana Radeljića, a u konkurenciju se, nakon odrađene suspenzije zbog tri akumulirana žuta kartona vraća i mladi veznjak "čeličnih" pluća, Veldin Hodža.

image

Veldin Hodža

ZELJKO HAJDINJAK Cropix

Niko Janković i Lindon Selahi najbliže su pak tome, s dva akumulirana žuta kartona, da preskoče dvoboj protiv Rudeša, morat će se dobro paziti žele li i u Kranjčevićevoj biti dio momčadi.

Kada je u pitanju dolazak, odnosno rješavanje schengenske vize za Momu Yansanea, najnoviju riječku akviziciju koja bi trebala zaoštriti konkurenciju u samom vrhu napada, novosti i dalje nema, Sopić je tu još uvijek u "bajci" o igraču, gvinejskom internacionalcu o kojem se priča, ali ga još uvijek nema u Rijeci.

image

Momo Yansane

SERGEI GAPON/AFP/PROFIMEDIA Sergei Gapon/afp/profimedia

Dodatna širina kadra sigurno će pomoći treneru Rijeke i njegovom stručnom stožeru da na popularnom Apašu stignu do onoga što priželjkuju, a to je prva ovosezonska gostujuća pobjeda Rijeke, u ovom slučaju protiv izabranika Roya Ferenčine.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
12. svibanj 2024 17:30