Željko Sopić

 Damir Škomrlj/Cropix
ČOVJEK OD RIJEČI

Sopić ispunio obećanje, igrači Rijeke ‘opustošili‘ benzinsku: ‘Nisam ni gledao račun, samo sam uzimao‘

"Nakon Gorice smo dobili dodatno samopouzdanje, a pokazali i drugačiji stil", kaže Toni Fruk
Piše: Siniša LončarObjavljeno: 27. siječanj 2024. 22:30

Rijekin ofenzivac Toni Fruk na posljednjoj je utakmici na Poljudu pogodio vratnicu na početku susreta, no Bijeli su u konačnici poraženi.

- Dobro, to je tek bio početak sezone, šteta što nije ušla ta lopta u 2. minuti jer bi možda utakmica otišla u drugom smjeru. No, imamo u nedjelju priliku to ispraviti i vjerujem da će tako i biti - kazao je Fruk, koji se složio s konstatacijom da im tri boda iz Velike Gorice jako puno znače uoči derbija.

- Sigurno, dobili smo dodatno samopouzdanje, dosta je teško zapravo bilo i igrati na takvom terenu, a kamoli istu okrenuti. Drago nam je da smo pokazali da možemo i drugačije igrati, drugačiji stil nogometa. Nemamo puno vremena za trening, samo regeneracija i želja da što spremnije dočekamo derbi.

image

Toni Fruk

Damir Škomrlj/Cropix

Osvrnuo se Fruk i na obećanje trenera Rijeke nakon dvoboja protiv Gorice kad je obećao počastiti dečke na prvoj benzinskoj pumpi. Bio je to svojevrsni odgovor Željka Sopića na pitanje o Hajduku, odnosno, predstojećem derbiju, vjerojatno se o njemu raspravljalo uz cappuccino i topli čaj...

- Je, bila je odmah prva benzinska, trener je ispunio obećanje i sve nas počastio. Račun nisam gledao, ja sam samo uzimao, ha, ha...

Linker
08. svibanj 2024 14:06