Željko Sopić

 DAMIR KRAJAČ/Cropix
TRENER RIJEKE

Sopić: Penal u sudačkoj nadoknadi? Trenirate djecu, to se tako dogodi...

"Ne komentiram nikad suđenje", ostao je čvrsto pri svojem stavu Željko Sopić
Piše: SNObjavljeno: 25. veljača 2024. 17:23

Presudio je jedan detalj, komentirao je trener Rijeke Željko Sopić nakon što je njegova momčad na Maksimiru poražena od Dinama pogotkom Brodića iz jedanaesterca u sudačkoj nadoknadi.

- Na silu, na silu, znate kak‘ se kaže... Čestitam Dinamu na pobjedi, bila je muška utakmica - počeo je Sopić.

Visoko ste postavili obranu?

- Imali smo plan igre i sve, ne mogu nikome ništa prigovoriti. Do ovoga nije trebalo doći, imamo loptu pod kontrolom i onda dajemo takav pas nazad. Baš sam nekom igraču pričao, mislim da se zvao Franco Baresi, kakve su to nove generacije. Trenirate djecu, to se tako dogodi... Nije to stvar koncentracije, imamo kontrolu, dajemo u 94. minuti povratni pas, umjesto da izbijemo loptu.

Često ste gubili živce tijekom utakmice?

- Ne komentiram nikad suđenje, nemojte...

Ostali ste dužni prema naprijed?

- Trebali smo više pokazati prema naprijed, ali kreirali smo nekoliko šansi, trebali smo bolje to iskontrolirati. Najizglednija šansa bila je ona Pašalića, plus dvije-tri kontre, spetljali smo se, tako je kako je.

Čeka vas Rudeš, teško gostovanje u Kupu?

- Da, bit će teška utakmica, moramo se što prije rekuperirati, dobit će neki igrači priliku koji danas nisu igrali, moram vidjeti što je s Obregonom jer je opet obnovio ozljedu. Sve u svemu, idemo put Rijeke i spremiti se za srijedu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. srpanj 2024 05:28