Željko Sopić

 RONALD GORSIC Cropix
REAKCIJE TRENERA

Sopić: ‘U Hrvatskoj ne postoji riječ kojom se ovo može opisati.‘ Jeličić: ‘Imam ideju za dobar biznis‘

U Turopolju je odigrana jedna od najbizarnijih utakmica u SuperSport HNL-u
Piše: SNObjavljeno: 11. veljača 2024. 19:40

Četiri kaznena udarca, dva promašaja s bijele točke (Pjace i Jurića), a u konačnici 2:0 pobjeda Rijeke na potopljenom terenu Gorice. Definitivno je 22. kolo SuperSport HNL-a s adresom na Gradskom stadionu Gorice ponudilo scene kakve rijetko viđamo... Za mikrofon Maxsporta dojmove su saželi treneri Dinko Jeličić i Željko Sopić.

Prvi je stigao trener gostiju.

- Čestitam svim igračima jer ovo je stvarno bilo... Mislim da ne postoji riječ za ovo što smo danas igrali. Znam da sucu nije bilo lagano, ni suditi ni odlučiti da se igra dalje... Ovo je predivan teren kad ne padne puno kiše, ali ovo nema nikakve veze za sportom i nogometom. Sve u svemu, zasluženo smo pobijedili, ali ništa nisam vidio. VAR je donio odluke, ja ništa nisam vidio, nismo imali ni mali monitor na klupi. Nemojte me ništa pitati, ništa nisam vidio.

- Danas ne možemo previše pričati o igri, nego o karakteru. Rekao sam dečkima da moramo istrčati s pobjedničkim mentalitetom i pokazati zašto smo tu gdje jesmo. Odigrali su dobru utakmicu. Nije tu bilo puno nogometa, ponovo moram pohvaliti i igrače s klupe koji su nam dali dodatni impuls. Idemo kući pjevajući.

Obregon je bio fantastičan, a i Pjaca?

- Pjaca je promašio penal, to se događa. Nije lako pucati iz vode, ne možete to vježbati. Staviš loptu i želiš najbolje. No, gospodin Obregon je iz Kolumbije gdje padaju monsunske kiše, pa je ispalo dobro.

Iduća je Lokomotiva.

- Dobri su, jaki su, sviđaju mi se, ali ne bojimo se nikoga. Želim zahvaliti navijačima koji su došli. Kažu mi da bi bilo više navijača da nema karnevala, ali kakav karneval kad igra Rijeka?

Zatim se Jeličić osvrnuo na poraz:

- Čestitke Rijeci i mojim momcima koji su se bacali na glavu. Detalji su presudili u Rijekinu korist. Vrlo ozbiljno razmišljam da patentiram ljepljivu majicu za ruke. Mislim da bi to bio dobar biznis s obzirom na to kako izgledamo u zadnje vrijeme. Iduće utakmice? Što reći? Idemo dalje, privezat ćemo ruke za leđa i to je to. Moji dečki bili su i u težim situacijama i nema odustajanja - rekao je trener Gorice.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. srpanj 2024 01:10