DAMIR SKOMRLJ Cropix
NOVI ISPIT RIJEKE

Sopić zabrinut zbog pogibeljnog starta: ‘Ne razumijem da u prijateljskoj utakmici mogu tako ići‘

Nogometaši Rijeke zaključit će drugi tjedan priprema utakmicom protiv Primorja iz Ajdovščine
Piše: Siniša LončarObjavljeno: 06. srpanj 2024. 15:21

Subotnjom (19.00), drugom po redu pripremnom utakmicom protiv Primorja iz Ajdovščine, nogometaši Rijeke ujedno će završiti i drugi tjedan priprema u svome kampu na Rujevici. Trener Željko Sopić osvrnuo se na ono što su njegovi puleni prošli u proteklih 14 dana, odnosno na ono što njegovu momčad večeras očekuje u dvoboju protiv novog slovenskog prvoligaša koji će se igrati 2 × 60 minuta.

- Imamo par ozlijeđenih igrača, poput Gode koji ima problem s pubičnom kosti ili Selahija za kojeg ćemo vidjeti hoće li ga ili neće biti zbog tog pogibeljnog starta u utakmici protiv Kopera. Ne razumijem da u prijateljskoj utakmici mogu tako ići, ali dobro... Mislim da ćemo se početi uigravati jer nemamo puno vremena, 25. nas već čeka utakmica protiv Paksija ili Corvinula. Stavit ćemo već danas igrače na koje najozbiljnije računamo - rekao je Sopić pa nastavio:

Znamo da nam je odlaskom određenog broja igrača, a s obzirom na to da još nikoga nismo doveli, roster dosta šarolik, no jednostavno moramo početi uigravati momčad. Ovo nam je 17. dan priprema, dečki naporno rade i daju sve od sebe.

U prvih 60 minuta igrat će, najavio je Sopić, glavna postava, dok će onih drugih 60 minuta dobiti igrači koji su u ovom trenutku u drugom planu.

- Svakako ćemo odigrati ozbiljnu utakmicu, puno ćemo raditi na realizaciji, jednostavno želimo poboljšati taj segment jer smo već protiv Kopera vidjeli da imamo problem u nekim stvarima. Dobro, pošto su teške noge i sve, ne možemo tražiti da budu svježi kao što će biti 25. srpnja - kazao je Sopić.

Linker
29. kolovoz 2024 19:40